LA RECEPTA
'Brownie' amb magrana
Brownie amb magrana_MEDIA_1
Mònica Mas és la propietària de la parada Fruiteria Mònica Mas Paricio, del mercat de La Llibertat (plaça de la Llibertat, 27). És la tercera generació que regenta la parada del mercat i la recepta que anima a provar és el brownie. Un pastís típic de la gastronomia americana. El pastís es diu així pel seu color marró, brown en anglès.
INGREDIENTS
75 g de mantega
75 g de cobertura de xocolata
50 g de sucre i 40 de farina
2 ous
Mitja magrada
PREPARACIÓ
Notícies relacionadesEscalfeu el forn a 175 graus. Partiu pel mig la magrana i traieu-ne els grans. Alerta perquè el líquid que deixa anar taca molt. Reserveu-ne els grans. Munteu els ous i el sucre amb l'ajuda d'una batedora. Han de triplicar el seu volum. Foneu la xocolata i la mantega per separat. Es pot fer al microones o al bany maria. Barregeu els dos ingredients en un bol. Hi afegiu els ous muntats i ho barregeu amb una espàtula. Tamiseu la farina i afegiu-la a la barreja. Afegiu-hi també els grans de la magrana al vostre gust. Unteu el motllo amb mantega perquè no s'enganxi la massa. Aboqueu-hi la barreja i fornegeu-ho 25 minuts.
PRESENTACIÓ
El brownie ha de quedar cruixent per fora i suau per dins. La recepta tradicional és amb nous, però s'hi pot afegir qualsevol tipus de fruita seca.
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- Vine a escalar i apunta’t a competir: s’obre el termini d’inscripcions
- turisme cultural La Cerdanya a través de les esglésies romàniques
- caminada popular De ruta pels paratges de la riera de Rajadell
- EXPOSICIONS El Balloon Museum d’‘Emily in Paris’ aterra a Barcelona