LA RECEPTA

'Brownie' amb magrana

Brownie amb magrana_MEDIA_1

Brownie amb magrana_MEDIA_1

1
Es llegeix en minuts
PATRICIA BARAJAS

Mònica Mas és la propietària de la parada Fruiteria Mònica Mas Paricio, del mercat de La Llibertat (plaça de la Llibertat, 27). És la tercera generació que regenta la parada del mercat i la recepta que anima a provar és el brownie. Un pastís típic de la gastronomia americana. El pastís es diu així pel seu color marró, brown en anglès.

INGREDIENTS

75 g de mantega

75 g de cobertura de xocolata

50 g de sucre i 40 de farina

2 ous

Mitja magrada

PREPARACIÓ

Notícies relacionades

Escalfeu el forn a 175 graus. Partiu pel mig la magrana i traieu-ne els grans. Alerta perquè el líquid que deixa anar taca molt. Reserveu-ne els grans. Munteu els ous i el sucre amb l'ajuda d'una batedora. Han de triplicar el seu volum. Foneu la xocolata i la mantega per separat. Es pot fer al microones o al bany maria. Barregeu els dos ingredients en un bol. Hi afegiu els ous muntats i ho barregeu amb una espàtula. Tamiseu la farina i afegiu-la a la barreja. Afegiu-hi també els grans de la magrana al vostre gust. Unteu el motllo amb mantega perquè no s'enganxi la massa. Aboqueu-hi la barreja i fornegeu-ho 25 minuts.

PRESENTACIÓ

El brownie ha de quedar cruixent per fora i suau per dins. La recepta tradicional és amb nous, però s'hi pot afegir qualsevol tipus de fruita seca.