LA RECEPTA
Llom amb mostassa
Anna Gálvez, propietària de la carnisseria i xarcuteria Com a Casa, del mercat del Carmel, proposa una recepta senzilla perquè en aquests dies de tanta xafogor s'hagi d'estar el mínim temps possible a la cuina.
INGREDIENTS (4 persones)
1 quilo de llom en una peça
un pot de mostassa en gra
una copa de conyac,
una copa d'oli
una copa d'aigua
sal (optativa)
poma o arròs per acompanyar la carn
PREPARACIÓ
Poseu el tros de llom en una safata que pugui anar al forn, però que serveixi després per treure-la a taula. Unteu la carn amb la mostassa. Barregeu i bateu bé la copa de conyac, la d'aigua i l'oli, i afegiu tots els ingredients per sobre del llom. Poseu-ho al forn durant tres quarts d'hora. Com a acompanyament es poden posar trossos de poma que es faran al forn. També hi ha l'opció de servir el llom amb puré de patata o arròs blanc.
MERCAT DEL CARMEL
Notícies relacionadesCarrer de Llobregós, 149. Més dades a:www.mercatdelcarmel.com
- EL PROTAGONISTA DEL CLÀSSIC Lamine Yamal, el fenomen que desborda les precaucions: independitzat, xofer del club i una amistat amb Morad
- L’escola d’hostaleria deixarà de fer classes a partir de l’estiu
- Guardiola, a prop de firmar el divorci
- Entrevista amb Anna Bacardit Càncer de mama metastàtic amb menys de 30 anys: «Mai em vaig trobar malament, per això no ho esperava»
- Successos Tres detinguts per atracar un banc a Camarles