LA RECEPTA

Llom amb mostassa

1
Es llegeix en minuts

Anna Gálvez, propietària de la carnisseria i xarcuteria Com a Casa, del mercat del Carmel, proposa una recepta senzilla perquè en aquests dies de tanta xafogor s'hagi d'estar el mínim temps possible a la cuina.

INGREDIENTS (4 persones)

1 quilo de llom en una peça

un pot de mostassa en gra

una copa de conyac,

una copa d'oli

una copa d'aigua

sal (optativa)

poma o arròs per acompanyar la carn

PREPARACIÓ

Poseu el tros de llom en una safata que pugui anar al forn, però que serveixi després per treure-la a taula. Unteu la carn amb la mostassa. Barregeu i bateu bé la copa de conyac, la d'aigua i l'oli, i afegiu tots els ingredients per sobre del llom. Poseu-ho al forn durant tres quarts d'hora. Com a acompanyament es poden posar trossos de poma que es faran al forn. També hi ha l'opció de servir el llom amb puré de patata o arròs blanc.

MERCAT DEL CARMEL

Notícies relacionades

Carrer de Llobregós, 149. Més dades a:www.mercatdelcarmel.com