LA RECEPTA
Pastís de lluç
Gabriel Paricio, propietari de la parada La Cuina del Galvany del mercat de Galvany, ha seleccionat per a aquesta ocasió un senzill, però complet, pastís de lluç, gambes i palets de cranc.
INGREDIENTS (6 persones)
500 grams de lluçPREPARACIÓ
500 grams de gambes congelades
500 grams de palets de cranc
1 ceba tendra
8 ous
sal
pebre
En primer lloc, piqueu la ceba ben petita i esbocineu el lluç, les gambes i els palets de cranc en trossos petits. Tot seguit, poseu oli d'oliva en una cassola i daureu la ceba; quan estigui a punt afegiu-hi la resta d'ingredients. Tapeu l'olla i deixeu-ho coure durant 3 o 4 minuts. Reserveu-ho. Després bateu els ous i afegiu-hi sal i pebre. A continuació, poseu la barreja en un motllo i fiqueu-lo al forn al bany maria a 180 graus. Deixeu-l'hi entre 30 i 35 minuts. Aquest plat es pot servir temperat o fred i acompanyat per maionesa o salsa rosa.
Notícies relacionadesMERCAT DE GALVANY:
És a Santaló, 65. Més informació a:www.mercatgalvany.es
- Distribuït a Catalunya Retirat un altre fuet tallat per salmonel·la: ja són tres marques afectades per aquesta raó
- HOSPITAL GREGORIO MARAÑÓN Boda a l’uci: l’Esther i el Javier es donen el ‘sí, vull’ en una emocionant cerimònia organitzada pels sanitaris
- Polèmica La família de Guillem Agulló acusa el Govern d'Illa de "silenciar" el premi en la seva memòria
- Violència masclista L’assassí masclista d’Algemesí, a la jutge, somiquejant: «¡A la presó, no! ¡A la presó, no! ¡Protegeixin-me!»
- Festival d’estiu Una poètica oda a la natura i a la dona inaugura el Grec