LA RECEPTA

Pastís de lluç

1
Es llegeix en minuts

Gabriel Paricio, propietari de la parada La Cuina del Galvany del mercat de Galvany, ha seleccionat per a aquesta ocasió un senzill, però complet, pastís de lluç, gambes i palets de cranc.

INGREDIENTS (6 persones)

500 grams de lluçPREPARACIÓ

500 grams de gambes congelades

500 grams de palets de cranc

1 ceba tendra

8 ous

sal

pebre

En primer lloc, piqueu la ceba ben petita i esbocineu el lluç, les gambes i els palets de cranc en trossos petits. Tot seguit, poseu oli d'oliva en una cassola i daureu la ceba; quan estigui a punt afegiu-hi la resta d'ingredients. Tapeu l'olla i deixeu-ho coure durant 3 o 4 minuts. Reserveu-ho. Després bateu els ous i afegiu-hi sal i pebre. A continuació, poseu la barreja en un motllo i fiqueu-lo al forn al bany maria a 180 graus. Deixeu-l'hi entre 30 i 35 minuts. Aquest plat es pot servir temperat o fred i acompanyat per maionesa o salsa rosa.

Notícies relacionades

MERCAT DE GALVANY:

És a Santaló, 65. Més informació a:www.mercatgalvany.es