LA RECEPTA
Pastís de lluç
Gabriel Paricio, propietari de la parada La Cuina del Galvany del mercat de Galvany, ha seleccionat per a aquesta ocasió un senzill, però complet, pastís de lluç, gambes i palets de cranc.
INGREDIENTS (6 persones)
500 grams de lluçPREPARACIÓ
500 grams de gambes congelades
500 grams de palets de cranc
1 ceba tendra
8 ous
sal
pebre
En primer lloc, piqueu la ceba ben petita i esbocineu el lluç, les gambes i els palets de cranc en trossos petits. Tot seguit, poseu oli d'oliva en una cassola i daureu la ceba; quan estigui a punt afegiu-hi la resta d'ingredients. Tapeu l'olla i deixeu-ho coure durant 3 o 4 minuts. Reserveu-ho. Després bateu els ous i afegiu-hi sal i pebre. A continuació, poseu la barreja en un motllo i fiqueu-lo al forn al bany maria a 180 graus. Deixeu-l'hi entre 30 i 35 minuts. Aquest plat es pot servir temperat o fred i acompanyat per maionesa o salsa rosa.
Notícies relacionadesMERCAT DE GALVANY:
És a Santaló, 65. Més informació a:www.mercatgalvany.es
- Apagada Red Eléctrica sospita d'una desconnexió massiva de plantes solars abans de l'apagada
- Andrés Iniesta: "No sempre tot és bonic, ni per a mi ni per a ningú"
- Lluita contra el frau Hisenda et vigila: aquesta és la quantitat màxima que pots pagar en efectiu
- Energia Red Eléctrica ja va alertar al febrer del risc de "desconnexions severes" de llum pel 'boom' de les renovables
- Habitatge Gonzalo Bernardos avisa els espanyols: «Els que es vulguin comprar una casa s’han d’afanyar»
- Futbol Sis partits de sanció a Rüdiger, que els aprofita per operar-se
- Champions league Dembélé silencia l’Arsenal i acosta el PSG a la final de Múnic
- Apunt ¿S’ho imaginen?
- LA CITA DE MONTJUÏC Final guanyada, final per jugar
- PARTIT 100 AMB EL BARÇA Lamine Yamal: "La por la vaig deixar al parc de Mataró fa temps"