LA RECEPTA

Peus de porc farcits de bolets i botifarra

Isaac Salmerón i Manu López, que mostra el plat.

Isaac Salmerón i Manu López, que mostra el plat. / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts

Manu López, xef del restaurant Freak&do (Restaurant i Copes), del qual és gerent Isaac Salmerón, ofereix aquest plat deliciós. El restaurant és al carrer Rubén Darío, 25-27.

INGREDIENTS (4 persones)

4 peus de porc partits

2 cullerades de pebre en gra i 2 de pebre fumat

2 fulles de llorer

1/2 ceba

3 grans d'all

1 botifarra de perol

150 grams de bolets de temporada

Notícies relacionades

PREPARACIÓ

Es posen tots els ingredients en una olla amb 4 litres d'aigua, excepte la botifarra i els bolets. Es bullen d'una hora i mitja a dues a foc lent, fins que els peus quedin tendres. Es retira l'aigua i es deixen reposar, es desossen i trinxen i s'estenen sobre un paper film fins a aconseguir una massa compacta. Se salten els bolets i la botifarra sense la pell, es trosseja i s'estén sobre la massa dels peus. S'enrotlla intentant que quedi com un caneló. Es deixa refredar 15 minuts, i 15 més a la nevera. La salsa s'elabora amb porros i carquinyolis.