Estofat de vedella amb patates

Isa Martín talla una peçade vedella.
Isa Martín, dependenta de la carnisseria Karnipolis, del Mercat de la Guineueta, presenta un clàssic de la cuina casolana que sempre està present i dóna una textura especial a la carn.
INGREDIENTS (4 persones)
1kg de jarret de vedella
Ceba, alls
Pastanaga
Tomàquet
Una fulla de llorer
Sal, oli
Sis patates
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
El primer que heu de fer és trossejar tota la carn, per daurar-la després una mica a la cassola. A continuació, afegiu-hi les verdures (excepte la patata), degudament tallades a trossets. Una vegada la carn quedi ofegada, tireu-hi aigua fins que quedi coberta per tota la superfície. Quan estigui calent, afegiu-hi les patates juntament amb la fulla de llorer. S'escalfen la carn i les patates, a foc lent, i al cap d'uns 30 o 35 minuts de cocció (o bé quan comprovem que les patates estan ben tendres) el plat ja estarà a punt per ser servit.
- MUNDIAL DE MOTOGP Àlex Márquez: «El meu germà té pilotes, bé, ara una i mitja»
- Hongria Jaume Collboni, en la marxa de l’Orgull LGTBI prohibida a Budapest: «Pot passar demà a Barcelona»
- "No guiris, només locals": augmenten els usuaris d''apps' de cites que veten els 'expats' a Barcelona
-
Ofert per
- ENTREVISTA Pablo Ortiz, dermatòleg: «El concepte de prendre el sol ha de desaparèixer. Del sol cal cuidar-se»