Festivals

El Sanildesound estrena l’edició del 2023 de les Nits d’Estiu de Cornellà

Es presentarà la cançó creada per joves que participen en el projecte ‘Impuls de Barri’

El Sanildesound estrena l’edició del 2023 de les Nits d’Estiu de Cornellà

Ayuntamiento de Cornellà

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Festival San Ildesound és una de les propostes estrelles de la programació de les Nits d’Estiu 2023 de Cornellà (Baix Llobregat).

Des de l’ajuntament cornellanenc expliquen que és «un festival de cultura urbana amb tallers, música, molt de ritme i la presentació en exclusiva» de la cançó creada per joves que participen en el projecte ‘Impuls de Barri’, en què col·laboren la banda Llobregat Block Party, els educadors de medi obert del barri i el Pla Director Comunitari de Sant Ildefons.

Així, és una iniciativa artística que té l’objectiu d’estudiar certes temàtiques que envolten Sant Ildefons a través de sortir al carrer i fer entrevistes a la població que hi conviu. En aquest sentit, els joves participants han treballat, des del maig, en la creació col·lectiva d’una peça artística, una cançó que es presentarà aquest dissabte al San Ildesound.

«Durant les setmanes prèvies a l’estrena de la cançó, el grup ha aconseguit un grau de sentiment més gran de pertinença al barri on viuen, així com l’aprenentatge de com fer l’estudi d’una problemàtica o un interès i canalitzar-los de manera artística», diuen des del consistori.

Al seu torn, durant el transcurs del projecte, els professionals de l’associació Llobregat Block Party han desenvolupat diferents tipus de tallers: tècniques vocals, història de la música, com estudiar una població, quines necessitats o demandes consideren que té aquesta població, entre d’altres.

Notícies relacionades

En definitiva, San Ildesound és un festival de cultura urbana en què es poden trobar concerts, tallers, micro obert i exhibicions de dansa urbana i muralisme.

Llegeix totes les notícies de Cornellà de Llobregat a EL PERIÓDICO Cornellà de Llobregat