Un quart de segle en política

Entitats de Cornellà reten homenatge a una regidora que es retira després de 26 anys

La socialista Aurora Mendo, regidora de Sant Ildefons, Gavarra i Pedró, no es presentarà a les municipals del 28 de maig

Entitats de Cornellà reten homenatge a una regidora que es retira després de 26 anys
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les entitats dels barris de Sant Ildefons, Gavarra-Lindavista i Pedró han retut homenatge a Aurora Mendo (PSC), regidora responsable de les demarcacions locals esmentades durant els últims 26 anys que ha decidit no presentar-se a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig a les files socialistes.

La coordinadora d’entitats d’aquests barris va organitzar a Mendo un homenatge públic el 31 de març passat a l’escola de Sant Ildefons, al qual van assistir uns 300 veïns. En l’acte van intervenir el portaveu de la Coordinadora d’Entitats de Gavarra-Lindavista, José Lora, la filla d’Aurora Mendo, Vanesa Martínez, i l’alcalde de Cornellà, Antonio Balmón (PSC).

«Ha sigut una regidora incansable, sempre disponible per als veïns del barri. Si aquests últims 26 anys la Gavarra s’ha transformat, ha sigut gràcies a la implicació i la dedicació d’Aurora Mendo», va argumentar Balmón. En el seu discurs, el cap de llista del PSC va reconèixer que la retirada de Mendo deixa un «gran llegat, una manera de fer i de ser que ha de tenir continuïtat».

Agraïment

Així mateix, Balmón es va referir a Mendo com algú «sempre fidel a les seves idees i que ha actuat seguint uns valors, una ètica moral que és la que volem mantenir si tornem a governar. En un moment de tantes incerteses, de grans reptes de futur, és important no perdre de vista els valors humans per garantir un bon progrés social».

Notícies relacionades

La protagonista de la tarda, Aurora Mendo, també va pujar a l’escenari, emocionada, per agrair les paraules d’afecte. «És la millor recompensa a la meva feina», va afirmar Mendo.

Llegeix totes les notícies de Cornellà de Llobregat a EL PERIÓDICO Cornellà de Llobregat

Temes:

Cornellà