Torna el QuintoTapa, les jornades de degustació del producte local de Cornellà

Tindrà lloc del 27 d'octubre al 13 de novembre

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / CORNELLÀ DE LLOBREGAT

Cornellà celebra la quarta edició del QuintoTapa: les jornades de degustació que tenen com a objectiu promoure el consum local. Tindrà lloc del 27 d'octubre al 13 de novembre.

Aquest any hi participaran 21 bars i restaurants de Cornellà, “amb una aposta pel producte fresc i de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat”, segons expliquen els organitzadors, amb l'objectiu de dinamitzar i promoure la restauració local.

TAPA KM0

Els bars i restaurants que aquest any hi participaran, tindran una doble proposta de degustació: la tapa Km0 (de 3 €) i la tapa especialitat de la casa (de 2,5 €) amb un quinto Moritz.

La ruta torna a dividir Cornellà en dues zones i hi haurà diferents premis: el QuintoTapa tindrà novament el Tapaport Or, el Tapaport Plata i un premi pels que en facin fotografies amb Instagram. També hi haurà premi a la millor tapa popular, i es manté el premi al millor cambrer.

ASSESSORAMENT GASTRONÒMIC

Notícies relacionades

L'AGT continua “l'aposta pel producte de qualitat i proximitat i extreure d'ells tota la seva qualitat”. Per aquest motiu, l'Associació ofereix als bars i restaurants que hi participen l'assessorament gastronòmic per part d'un xef col·laborador de l'entitat, amb l'objectiu de millorar l'oferta gastronòmica.

Més notícies de Cornellà a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA