ENTREVISTA A CARLOS CASTRILLO, CEO D'ALTER-ENTORN

«Apostem per una vida lliure de químics»

La companyia comercialitza una àmplia línia de productes sense substàncies perjudicials

alter web

alter web

1
Es llegeix en minuts

¿Amb quants productes químics convivim cada dia?

-Un estudi recent de la Fundació Mundial per la Vida Salvatge revela que almenys 300 químics que utilitzem diàriament tenen una regulació insuficient o nul·la, ja que suposadament no són ingerits pels humans. Tot i així, aquestes substàncies acaben apareixent en el nostre organisme. Nosaltres apostem per l’anomenat Biosmart Living, un concepte que busca alliberar casa nostra i el nostre cos dels químics nocius que conviuen amb nosaltres a través, per exemple, de productes de neteja o cosmètics.

-¿Què proposen a Alter-Entorn?

-Comptem amb una línia de productes lliures de químics nocius, que són tant per a la llar com per a la indústria i que es poden aplicar en múltiples camps. Per exemple, productes de neteja per a tota mena de superfícies, per a l’agricultura, per a la cura de les mascotes, per al tractament dels residus...  Els productes dirigits a particulars es comercialitzen a través de la nostra web o telèfon, si bé sempre són assessorats pel servei tècnic.

-¿Com han evolucionat?

-L’empresa ha passat per diverses etapes, començant amb la comercialització de productes microbiològics d’altres fabricants a la fabricació pròpia. Des de fa poc, a causa de l’auge del sector, vam començar amb la fabricació i envasament de marques blanques. El mes important per a nosaltres és seguir a prop dels nostres clients, ja que gràcies a ells hem pogut evolucionar fermament. I també comptar amb el recolzament de professionals de cada sector.

Notícies relacionades

-¿De quina manera els ajuda treballar amb un banc digitalitzat?

-Treballar amb el BBVA ens ha donat mes flexibilitat. El servei 'online' és de fàcil aplicació i tenen un servei tècnic a disposició. La web és fàcil d’utilitzar i molt segura.