Anar al contingut

ENTREVISTA A CARLOS CASTRILLO, CEO D'ALTER-ENTORN

Patrocina:

«Apostem per una vida lliure de químics»

La companyia comercialitza una àmplia línia de productes sense substàncies perjudicials

«Apostem per una vida lliure de químics»

¿Amb quants productes químics convivim cada dia?

-Un estudi recent de la Fundació Mundial per la Vida Salvatge revela que almenys 300 químics que utilitzem diàriament tenen una regulació insuficient o nul·la, ja que suposadament no són ingerits pels humans. Tot i així, aquestes substàncies acaben apareixent en el nostre organisme. Nosaltres apostem per l’anomenat Biosmart Living, un concepte que busca alliberar casa nostra i el nostre cos dels químics nocius que conviuen amb nosaltres a través, per exemple, de productes de neteja o cosmètics.

-¿Què proposen a Alter-Entorn?

-Comptem amb una línia de productes lliures de químics nocius, que són tant per a la llar com per a la indústria i que es poden aplicar en múltiples camps. Per exemple, productes de neteja per a tota mena de superfícies, per a l’agricultura, per a la cura de les mascotes, per al tractament dels residus...  Els productes dirigits a particulars es comercialitzen a través de la nostra web o telèfon, si bé sempre són assessorats pel servei tècnic.

-¿Com han evolucionat?

-L’empresa ha passat per diverses etapes, començant amb la comercialització de productes microbiològics d’altres fabricants a la fabricació pròpia. Des de fa poc, a causa de l’auge del sector, vam començar amb la fabricació i envasament de marques blanques. El mes important per a nosaltres és seguir a prop dels nostres clients, ja que gràcies a ells hem pogut evolucionar fermament. I també comptar amb el recolzament de professionals de cada sector.

-¿De quina manera els ajuda treballar amb un banc digitalitzat?

-Treballar amb el BBVA ens ha donat mes flexibilitat. El servei 'online' és de fàcil aplicació i tenen un servei tècnic a disposició. La web és fàcil d’utilitzar i molt segura.