COPES MOLT RECOMANABLES

Els 5 vins preferits d'Álvaro Palacios

Álvaro Palacios és, probablemente, el cellerer més respectat d'Espanya. Per això li demanem que ens recomani les seves cinc ampolles preferides.

El cellerer Álvaro Palacios, amb el seu vi més reconegut, el mític L’Ermita. CECILIA DE FÁTIMA

El cellerer Álvaro Palacios, amb el seu vi més reconegut, el mític L’Ermita. CECILIA DE FÁTIMA

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Álvaro Palacios és, probablement, el cellerer més respectat d’Espanya. Va ser un dels impulsors del renaixement dels vins del Priorat i autor de llegendes com L’Ermita. Per això li demanem que ens recomani les seves cinc ampolles preferides.


FLOR DE PINGUS 2013

«Trio aquest vi per la seva gran classe i perquè és una fidel interpretació de la part més oriental de Ribera de Duero. A més, és obra del meu bon amic Peter Sisseck, el ros fi de Peñafiel».


LA NIETA 2010

«De la Rioja més septentrional i del meu amic més savi, Marcos Eguren. Un tempranillo molt ple, tant de cos com d’encants. Fragant i fi».


LA PANESA ESPECIAL FINO

«Al compàs per bulerías, aquest fino de Bodegas Emilio Hidalgo, a Jerez, és molt vinós, fresc i profund. Pura palomino».


AS SORTES 2014

«El vi blanc més radiant. És una creació del meu estimat germà Rafa. Elaborat amb la varietat godello i amb denominació d’origen Valdeorras (Galícia)».


VILLA DE CORULLÓN 2014

Notícies relacionades

«I si vols un vi sucós i fragant, com un bàlsam per curar el temps, sempre et pots decantar per una copa d’aquest negre que elabora amb raïm mencía el meu nebot Titín [Ricardo Pérez Palacios] a la 

DO Bierzo».

Temes:

Begudes