De tast amb...

VIDEOTAST | Fins als Kullons, un claret «canalla»

  • Anna Pla, de Contracorrent Bar, recomana aquest vi del celler Finca Parera per a la sèrie de tastos dirigits per Jordi Cotrina

1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

Sovint no sabem quin vi escollir en un restaurant o quina ampolla comprar en una botiga o supermercat. L’oferta és tan àmplia que resulta complicadíssim encertar tret que sempre triïs el de sempre. I si fas això, et perdràs moltes joies. Però si t’agrada descobrir coses, ¿què fas? ¿Et llances a l’aventura i t’arrisques a fallar, o acudeixes al consell d’un expert?

Si ets dels que confia en la saviesa aliena, ‘De tast amb...’ és el teu lloc. Aquesta secció de ‘Cata Mayor’, el canal gastronòmic d’EL PERIÓDICO i el grup Prensa Ibérica, al qual pertany aquest diari, acull les recomanacions de professionals del món del vi a través de videotastos dirigits per Jordi Cotrina.

Sumoll, garnatxa blanca i xarel·lo del Penedès

En aquesta ocasió, Anna Pla, de Contracorrent Bar, aposta per Fins als Kullons, del celler Finca Parera, un claret del 2021 a base de sumoll, garnatxa blanca i xarel·lo, raïm autòcton del Penedès.

Notícies relacionades

«És canalla, artesà, superfresc... Està fet per compartir amb els amics», explica Pla, recordant que l’ampolla té un litre de capacitat en comptes dels 0,75 habituals.

¿T’animes a tastar-lo?