Per a morros fins

3 bons restaurants de Barcelona per al cap de setmana. +Bernat, Kintsugi i L’Andreuenc

Si encara no has decidit on anar a dinar o a sopar, aquí tens tres adreces on disfrutaràs d’una gran taula:

MAPA | 18 bons restaurants oberts aquest any a Barcelona que hauries de visitar

Llista actualitzada dels últims tancaments de bons restaurants de BCN

3 bons restaurants de Barcelona per al cap de setmana. +Bernat, Kintsugi i L’Andreuenc
1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

S’acosta el cap de setmana i sempre sorgeix el mateix dubte, la mateixa pregunta. ¿A quin restaurant podem anar? Nosaltres no tenim la resposta definitiva, però sí una que podria acostar-se bastant al que busques. Per això hem seleccionat tres restaurants per al cap de setmana. Són aquests. ¡A disfrutar!

+Bernat

La carrera de Carles Armengol ha donat la volta per tornar a l’origen: psicòleg, va escriure un exitós llibre de records sobre el restaurant familiar, Collado, i s’ha fet càrrec del menjar d’una llibreria. Allà serveix uns bocates amb què es podria fer literatura. Això és el que es pot menjar a +Bernat.

L’entrepà Americanah de la +Bernat. /

Pau Arenós

Kintsugi

Aquest restaurant reivindica el ric rebost del delta de l’Ebre amb una solvent carta de plats nipons als baixos de l’Hotel Ohla Eixample. I et recorda que a tot just dues hores de Barcelona, tens un tresor que funciona de meravella amb la gastronomia asiàtica: ostres, tonyina, llagostins, navalles, arròs... Si vols saber-ne més, aquí t’ho expliquem tot sobre el Kintsugi.

Plat de ‘sashimi’ del restaurant Kintsugi. /

El Periódico

L’Andreuenc

Aquest establiment de Sant Andreu serveix una cuina catalana tradicional amb visió contemporània tan bona que s’ha convertit en orgull del barri. Així de bo és el bacallà de L’Andreuenc.

El bacallà de l’àvia Carmen a L’Andreuenc. /

Òscar Gómez