Per a gurmets
3 bons restaurants per ‘baixar’ a Cambrils
Et proposem tres establiments que et faran disfrutar de valent
4 bons restaurants que has de visitar a Lleida i província
7 bons restaurants de Girona que valen la pena visitar una o més vegades
![3 bons restaurants per ‘baixar’ a Cambrils 3 bons restaurants per ‘baixar’ a Cambrils](https://estaticos-cdn.prensaiberica.es/clip/4cca621b-fba0-41fd-8bc2-187a02e78512_alta-libre-aspect-ratio_default_0.jpg)
Cambrils és una destinació turística al sud de Tarragona que mai defrauda. I menys en l’apartat gastronòmic, ja que compta amb molt bons establiments on satisfer el teu paladar més gurmet. Aquí tens aquests bons restaurants de Cambrils que compliran les teves expectatives.
![](https://estaticos-cdn.prensaiberica.es/clip/b624c135-02ee-48c4-b2df-3c0ce2458443_16-9-aspect-ratio_default_0.jpg)
El potatge de cigrons amb llamàntol de Rincón de Diego. /
1. Rincón de Diego
El restaurant de Cambrils compleix ¡quatre dècades! i viu un trànsit entre la cuina de Diego Campos, de 71 anys, i la de Rubén Campos, de 42. És un període d’equilibri entre l’herència i el futur, un contrapès entre l’ahir i l’avui. Si traslladem la reflexió als plats, seria el salt del (excel·lent) potatge de llamàntol amb cigrons del Diego (2001) al romesco ‘thai’ de pescadors del Rubén (2016). Pau Arenós t’explica millor en quin moment es troba Rincón de Diego.
![](https://estaticos-cdn.prensaiberica.es/clip/0549540e-8cba-4981-924b-2ee0b87d6a0e_16-9-aspect-ratio_default_0.jpg)
Arnau Bosch, Eva Perelló, Montserrat Costa i Joan Bosch, al seu restaurant. /
2. Can Bosch
Notícies relacionadesAquest restaurant cantoner, amb llum natural, a pocs carrers del port de Cambrils, és recomanable per als ‘pescadors’ d’alta cuina marinera. Aquesta és la crònica de Pau Arenós de la seva visita a Can Bosch.
![](https://estaticos-cdn.prensaiberica.es/clip/49aab354-84e1-4a43-8546-c3c6e0361d83_16-9-aspect-ratio_50p_0.jpg)
El verat amb tomàquets i albergínia confitada de Bresca. /
3. Bresca
Xavi Ferraté i Alba Roig es llueixen amb peixos blaus i escabetxos al seu restaurant de Cambrils, on treballen amb productes de proximitat. Entre els plats que li han donat fama i prestigi, el rap amb remolatxa, per les seves notes de terra, el verat amb tomàquets i albergínia confitada, i el bonítol amb pebre vermell fumat. Així es menja a Bresca.
Ja ets subscriptor o usuari registrat? Inicia sessió
Aquest contingut és especial per a la comunitat de lectors dEl Periódico.Per disfrutar daquests continguts gratis has de navegar registrat.
- Jocs Olímpics 2024 París oculta la foscor i exhibeix el seu decorat en els Jocs
- Handbol Les ‘Guerreres’ no compareixen i cauen amb estrèpit en el debut
- Tennis Moyá fa saltar les alarmes sobre la presència de Nadal a París
- Sèrie aclamada Com enamorar sense cursileries
- QUATRE HOSPITALITZATS Un brot de salmonel·losi en un bar deixa almenys 22 afectats
- Operació contra el narcotràfic Els EUA detenen ‘el Mayo’ i un fill del ‘Chapo’, líders del càrtel de Sinaloa
- Eleccions decisives Els comicis a Veneçuela desencadenen l’expectació mundial
- En clau europea Cordó parcial als ultres
- Pròxim Orient Hamàs demana venjar un dels seus líders mort en una presó israeliana
- Les polítiques de la Unió Europea Brussel·les empeny a acabar amb l’addicció a les xarxes socials tòxiques