Per a gurmets

3 bons restaurants per ‘baixar’ a Cambrils

3 bons restaurants per ‘baixar’ a Cambrils

Joan Revillas

1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

Cambrils és una destinació turística al sud de Tarragona que mai defrauda. I menys en l’apartat gastronòmic, ja que compta amb molt bons establiments on satisfer el teu paladar més gurmet. Aquí tens aquests bons restaurants de Cambrils que compliran les teves expectatives.

El potatge de cigrons amb llamàntol de Rincón de Diego. /

Joan Revillas

1. Rincón de Diego

El restaurant de Cambrils compleix ¡quatre dècades! i viu un trànsit entre la cuina de Diego Campos, de 71 anys, i la de Rubén Campos, de 42. És un període d’equilibri entre l’herència i el futur, un contrapès entre l’ahir i l’avui. Si traslladem la reflexió als plats, seria el salt del (excel·lent) potatge de llamàntol amb cigrons del Diego (2001) al romesco ‘thai’ de pescadors del Rubén (2016). Pau Arenós t’explica millor en quin moment es troba Rincón de Diego.

Arnau Bosch, Eva Perelló, Montserrat Costa i Joan Bosch, al seu restaurant. /

Joan Revillas

2. Can Bosch

Notícies relacionades

Aquest restaurant cantoner, amb llum natural, a pocs carrers del port de Cambrils, és recomanable per als ‘pescadors’ d’alta cuina marinera. Aquesta és la crònica de Pau Arenós de la seva visita a Can Bosch.

El verat amb tomàquets i albergínia confitada de Bresca. /

3. Bresca

Xavi Ferraté i Alba Roig es llueixen amb peixos blaus i escabetxos al seu restaurant de Cambrils, on treballen amb productes de proximitat. Entre els plats que li han donat fama i prestigi, el rap amb remolatxa, per les seves notes de terra, el verat amb tomàquets i albergínia confitada, i el bonítol amb pebre vermell fumat. Així es menja a Bresca.