Rumb a l’est

Restaurant Keanu: un viatge de pel·lícula per l’Àsia

Aquest establiment amb nom que recorda a l’actor Keanu Reeves (‘Matrix’, ‘John Wick’) proposa plats de Corea del Sud, el Japó, la Xina, Tailàndia, el Vietnam...

MAPA | 18 bons restaurants oberts aquest any a Barcelona que hauries de visitar

7 restaurants asiàtics de Barcelona que hauries de conèixer

Restaurant Keanu: un viatge de pel·lícula per l’Àsia

Alex Froloff

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Un ràpid repàs (via Google) als gustos gastronòmics de Keanu Reeves ens porta a la pizza, les amanides, els sandvitxos i, segons es desprèn de la seva visita a Jerez fa un any per rodar al circuit a cavall d’una moto, tapes i fino. Poc més es coneix del que li agrada al protagonista de ‘Matrix’ i ‘John Wick’. Però estaria bé saber la seva opinió sobre aquest restaurant que acaba d’obrir a Barcelona perquè respon, justament, al seu nom, Keanu (la seva propietària és molt i molt fan de l’estrella de Hollywood).

Keanu

París, 209. Barcelona

Telèfon: 936.277.572

Preu mitjà (sense vi): 40 €

keanubar.com/esp

Com que l’intèrpret encara no el coneix, i això que ja hi ha dos locals iguals a Moscou i el Kazakhstan, aprofitem aquestes línies per, en l’improbable cas que ens llegeixi, sàpiga de què va aquesta taverna no només japonesa sinó asiàtica que per la seva proposta gastronòmica tant pot seduir-lo a ell com a qualsevol ciutadà amb ganes de viatjar.

Perquè els seus platets visiten Corea del Sud (hi ha un mural amb un poema sobre l’amor i la beguda escrit en ‘hanja’, el sistema tradicional d’escriptura d’aquest país, mentre beus ‘kimchi’), el Japó (bons els ‘nigiris’ de tonyina, gambot i ‘wagyu’), Tailàndia (sensacional sopa ‘tom yum’), el Vietnam (‘pho bo’), la Xina (‘pak choi’), l’Índia (‘shawarma’)...

Notícies relacionades

Per beure, a més de sake (toooooota una paret amb prestatgeries plenes d’aquesta beguda nipona) i còctels d’autor que van en la mateixa línia gastronòmica, ja que s’elaboren amb espècies i licors d’aquell país. I per escoltar, la música d’un ‘dj’ que anima les nits dels caps de setmana.

En definitiva, plats i begudes que potser agraden a Keanu Reeves, però que sens dubte han tornat boig d’alegria el monjo budista que apareix al baix relleu d’una de les parets: l’home, feliç i despreocupat, fa la postura de l’àngel mentre llisca sobre un patí. Keanu, si un dia visites el restaurant i t’agrada, ¿l’imitaràs? Però sense especialista, ¡eh!