¡Atenció, ‘foodies’!

Tapes pel Raval, concurs de pintxos i tapes... 4 pistes ‘gastro’ que no t’hauries de perdre aquests dies a Barcelona

Els fogons de la ciutat mai s’apaguen, així que si vols estar ‘on fire’ pel que fa a gastronomia, no et perdis aquests llocs on anar

Aquests són els gelats més originals que pots degustar a Barcelona

Barcelona bona i barata: 13 llocs on gastar poc i disfrutar molt

Tapes pel Raval, concurs de pintxos i tapes... 4 pistes ‘gastro’ que no t’hauries de perdre aquests dies a Barcelona
2
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Si no és per una cosa serà per una altra, però tu no et quedaràs a casa veient la tele, sinó halant de meravella gràcies a aquests establiments que proposenplans per a tots els gustos.

Aquestes són les pistes gastronòmiques a Barcelona que no et pots perdre durant aquests dies.

Ruta de Tapes pel Raval

L’Eix Comercial del Raval s’ha unit a la festa major del barri amb una proposta gastronòmica del 13 al 16 de juliol: una ruta de tapes per 17 bars, tavernes i restaurants. Són aquests: Fat Cat Raval, Taco Alto, El Magraner Boig, Sant Jordi-Tabarlot, La Monroe, Las Fernández, Bar Roso, Bar Atlanta, El Cafetí, Bianco Noir, La Prudència del Raval, El Sifó, La Parra, La Ravala, Resolis, Madame Ramen i A Tu Bola. 

Martínez, 10 anys en un menú

Un dels balcons de Montjuïc més gastronòmics i amb millors vistes de Barcelona és Martínez (carretera de Miramar, 38). Aquesta terrassa amb jardí celebra el 10è aniversari amb els seus plats emblemàtics en un menú d’aniversari: ostres, pernil de Jabugo, ensaladilla russa, croquetes de pernil de gla, cassola de musclos al vermut blanc, taronja i romaní, arrossos... Costa 75 €, amb beguda i cafè inclosos.

La renovada terrassa de l’Hotel NH Collection Barcelona Constanza

Notícies relacionades

L’Hotel NH Collection Barcelona Constanza (Deu i Mata, 69-99) ha remodelat la seva tranquil·la terrassa situada als jardins Sant Joan de Déu. Ara es pot esmorzar, dinar o sopar a la zona de les taules, i prendre un còctel als sofàs. Entre el menjar, destaquen la gilda de la casa, el salmorejo d’alvocat i cogombre amb picada d’ou, i la broqueta de pollastre marinat ‘tex-mex’ amb arròs basmati al curri. 

Primer Concurs Ciutat de Barcelona i de Catalunya de Pintxos i Tapes

La Llotja de Mar acollirà el 17 de juliol la final de la primera edició del concurs Ciutat de Barcelona i de Catalunya de Pintxos i Tapes, que comptarà entre els membres del jurat amb xefs com Carla Peyrón (Enigma), segona classificada en l’última edició del Concurs Nacional de Pintxos i Tapes Ciutat de Valladolid, professionals del sector i periodistes. Després de superar una semifinal, els aspirants han de presentar una tapa inèdita el cost de la qual en matèria primera no superi els 1,5 €. Els tres primers rebran premis econòmics (1.500 €, 1.000 € i 500 €, respectivament) i participaran en el certamen de Valladolid.