Per a butxaques XS
Barcelona bona i barata: 8 llocs on gastes poc i disfrutes molt
Seleccionem locals on menjaràs més que bé per poquíssims diners

¿Qui ha dit que menjar a fora és car? Es nota que no ha llegit la nostra sèrie ‘Barcelona bona i barata’, en què Òscar Gómez troba joies a preu de bijuteria.
En aquesta selecció tens vuit locals de la ciutat per a butxaques mida XS on es pot disfrutar de bons, perdó, de boníssims àpats.
Casa Axín
En aquest restaurant del Poble-sec és possible atacar un cap de be a primera hora del matí, i un bacallà a la llauna. Taules vestides amb hule, parets gairebé despullades, zero glamur, brasa vista on es conjuren foc i fum perfumant l’espai... i ambient general una mica sorollós en simfonia de converses sorolloses. Aquí t’expliquem més coses sobre la Casa Axín.
Bar Oliva
Aquest establiment de Sant Andreu serveix unes humils ‘migas’ extremenyes cuinades a la manera tradicional, amb all, xoriço i pebrot. El bar està ple de gom a gom i un dissabte al matí poden arribar a cuinar fins a 150 racions generoses d’aquestes ‘migas’ (molt) perfumades d’all. Lleugerament elàstiques, sucoses i d’alta potència al paladar. Benvinguts al Bar Oliva.
Bar Torrente
Aquest establiment de Sant Andreu proposa plats molt elaborats de qualitat però per a totes les butxaques, com la seva espectacular empanadilla de conill a la caçadora. Roger González, cuiner i propietari, diu: «Volem fer cuina al barri, per a la gent del barri. Donar qualitat a preu raonable. Cuina assequible, no sé si atrevir-me a dir que cuina popular». Li donem la raó després de la nostra visita al Bar Torrente.
Agarimo
Aquest restaurant de l’Eixample serveix un menú que inclou caldo amb patates i grelos, safates plenes a vessar de llegums, cecines i teca de la bona, vi, postres, licor amb el pastís i cafè . ¡I tot per 21 €! Normal que els comensals omplin sempre l’Agarimo.
Bar Iberia
Aquest local de la Zona Franca, que elabora una cuina vibrant i perifèrica, desperta entre els seus fidels una devoció gelatinosa per la seva truita de patates amb tripa. Aquí t’expliquem el secret de l’èxit del Bar Iberia.
Don Bratwurst
Aquest local del Turó de la Peira serveix peces de màxima qualitat en un ambient rocker. Podem dir, sense por d’equivocar-nos, que les salsitxes alemanyes més carismàtiques de Barcelona es preparen a Don Bratwurst.
Forn Gil
Notícies relacionadesEl tortell de nata sobreviu com a culminació dolça de les reunions familiars, però ¿què passa quan algú en vol disfrutar d’un en solitari? Aquest obrador del Clot en té la resposta: en fa per a una sola persona. Quina idea tan genial la del Forn Gil.
Dead End Paradise BCN
Aquesta cocteleria sense parets proposa glops d’autor en ple Raval, com el de rom, xurros i orxata, una fantasia servida en got curt. Creativitat i bogeria es fusionen en cada combinat de Dead End Paradise BCN.
Ja ets subscriptor o usuari registrat? Inicia sessió
Aquest contingut és especial per a la comunitat de lectors dEl Periódico.Per disfrutar daquests continguts gratis has de navegar registrat.
- Això és el que significa que els fills no facin cas als seus pares a la primera, segons el psicòleg Álvaro Bilbao
- Investigació oberta El nen mort a Valls va estar tot el matí al cotxe mentre el pare treballava
- Tragèdia a Lleida Jordi i Omar, les dues víctimes de l'incendi de Torrefeta: "Vam sortir a buscar-los, però era com estar a l'infern"
- Universitat ¿Qui és Ramón Flecha, el catedràtic de la UB acusat d’abús sexual per 14 universitàries?
- Universitat Catorze universitàries acusen un catedràtic de la UB d’abús sexual
- Alejandro Valverde: "Pogacar és el candidat a la victòria, però no ho tindrà fàcil amb Vingegaard"
- Despullar un sant
- ¿Violència gratuïta o esport noble?
- Scariolo anuncia que deixa la selecció després de l’Eurobasket i posarà rumb al Reial Madrid
- Alcaraz, a ritme de rècord a tercera ronda a Wimbledon