Per a morros fins

3 bons restaurants de Barcelona per al cap de setmana. Bullanga, Brabo i Chamako

Si encara no has decidit on anar a dinar o a sopar, aquí tens tres adreces on disfrutaràs d’una gran taula:

3 bons restaurants de Barcelona per al cap de setmana. Bullanga, Brabo i Chamako

Ferran Nadeu

1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

S’acosta el cap de setmana i sempre sorgeix el mateix dubte, la mateixa pregunta. ¿A quin restaurant podem anar? Nosaltres no tenim la resposta definitiva, però sí una que podria acostar-se bastant al que busques. Per això hem seleccionat tres restaurants per al cap de setmana. Són aquests. ¡A disfrutar!

Bullanga

Roger Sánchez, que va anar a Terra d’Escudella, ha obert una casa de menjars en la qual només serveix esmorzars potents i menús de migdia: és temps de bullici i gresca. Es diu Bullanga.

Brabo

Rafa Panatieri i Jorge Sastre, amos de les pizzeries Sartoria Panatieri, tornen als orígens amb un restaurant centrat en la graella. Ocupa el local on hi va haver Fan Shoronpo i, després d’una remodelació profunda, ha renascut amb gust, tot i que, per a enuig d’‘instagramers’ i alegria d’espeleòlegs, hi ha poca llum. En qualsevol cas, Brabo mereix un bravo.

Chamako

El restaurant del Poble-sec proposa menjar mexicà i asiàtic elaborat amb imaginació, bon gust i sense complexos Un lloc canalla, com ho demostra la carta: les begudes estan sota l’epígraf «‘chupa y mama, que se derrama’». Aquí t’expliquem quin gust té la proposta de Chamako.