Menja i balla

Cinc restaurants de Barcelona amb xous o música en directe per disfrutar més enllà del menjar

  • Et recomanem aquests locals per si et quedes amb ganes diversió extra

Cinc restaurants de Barcelona amb xous o música en directe per disfrutar més enllà del menjar
2
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

Barcelona no és gaire pròdiga en locals que uneixin gastronomia i espectacles musicals. Però ‘haver-n’hi n’hi ha’ i aquí et recomanem aquests cinc restaurants i cocteleries que inclouen animats xous en la seva oferta. ¿Menja i calla? ¡Millor menja i balla!

Gatsby

Un dels ‘dinner shows’ més veterans de la ciutat (gairebé una dècada en marxa) i, probablement, el millor. I això gràcies no només a la seva oferta gastronòmica de soca-rel mediterrània amb molts plats vegetarians, tots de notable nivell, siguin de carta o dels dos menús degustació de 50 i 80 euros. També als nombrosos espectacles que es van succeint cada 15 minuts des de les 21.00 hores fins més enllà de la mitjanit. Cantants de veu enlluernadora, ballarins que saben contagiar el ritme, pantalla de leds impressionant, efectes de llum i so efectius... En dues paraules, gran nivell.


Tracatrá

Aquest restaurant al costat de la plaça de Catalunya promet molt sarau a base de rumbeta i flamenc i tapes i plats de la gastronomia pàtria. Combinaràs els palmells amb els coberts. Això és el que es menja, es beu i es viu a Tracatrá.


Salvaje

Aquest enorme establiment d’Enric Granados demostra que es pot menjar més que bé en un restaurant al qual va gent guapa per ser i ser vista i on l’oferta gastronòmica es fon amb els espectacles ‘in situ’. Així de bé s’ho munten a Salvaje.


Nuts

Si vols alguna cosa més tranquil·la i, sobretot, glamurosa, has d’anar a aquesta cocteleria de l’Eixample, on podràs degustar clàssics amb un toc (Moscow Mule, Whisky Sour, Bloody Mary, gintònic...) i tastar productes gurmet com ostres i caviar mentre escoltes la música en directe de solos, duos o trios de jazz, blues i funk. Així és Nuts.


Jacqueline

Notícies relacionades

Jacqueline serveix cuina internacional a la carta o en menú degustació (ostres de Normandia, ceviche de corbina, ‘tiradito’ de ventresca de tonyina Bluefin, tàrtar de gamba vermella, filet de vaca vella, garrí confitat, turbot rostit...), a més d’una barra japonesa per a només vuit persones, té cocteleria, xampany bar i música en viu (jazz, funk, hip-hop, soul, pop internacional...) i de disc joquei. El seu ‘dinner club’ funciona de dijous a dissabte de 19.30 a 23.00 hores. Un íntim club de jazz i cabaret modern.


El Boulevard

El Boulevard és un ‘lounge restaurant’ on tan pots practicar el postureig que disfrutar de ‘sushi’ creatiu i carns a la brasa. I és enorme, ja que ocupa gran part del que van ser les galeries comercials Bulevard Rosa. En el seu ‘menú’ també destaca la seva programació de dimecres a dissabtes: ‘Flamenco & Rumba (Barcelona tiene poder)’ els dimecres, Scandalous (dijous), Masquerade (divendres) i Urban Soul (dissabtes).