La teva butxaca t’ho agrairà

Menús de migdia: Onze restaurants de Barcelona per menjar per menys de 15 €

Pren nota d’aquests llocs on podràs disfrutar d’una bona taula sense que t’hagis de gratar la butxaca

Barcelona bona i barata: 8 llocs on es gasta poc i es disfruta molt

11 restaurants on pots menjar formidablement al migdia per menys de 20 €

Menús de migdia: Onze restaurants de Barcelona per menjar per menys de 15 €

Alberto García Moyano

2
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

Els menús de migdia de Barcelona són un gènere a part en el món de la gastronomia i se’ls hauria de fer més cas. Per sort, gent com Alberto García Moyano recorre Barcelona a la recerca dels restaurants que serveixen menús amb una relació qualitat-preu imbatible. Una tasca que agraïm tots els lectors amb pocs diners i moltes ganes de disfrutar d’un bon plat.

Aquesta és una selecció dels establiments que ha visitat en les últimes setmanes i que l’han convençut amb els seus menús de migdia per menys de 15 euros.

La Nova Farga

Aquesta casa de menjars de Sants, on donen esmorzars i menjars en condicions, fa miracles cada dia. Pots asseure’t a la sala, a la barra o a la terrassa. Nosaltres vam enjar el menú del dia, i així ens va anar a La Nova Farga.


Can Coca

El fort d’aquest restaurant de Sants és la manera de treure-li partit de tot el que se serveix, sempre amb moltíssim encert en tot. T’ho expliquem en aquesta crònica de Can Coca.


Bar Bodega Agustín

Aquest local cantoner i més aviat petit té una fórmula que aguanta la inflació amb moltíssima dignitat sense deixar ningú enrere. És al Raval. Que bo que és el menú de Bar Bodega Agustín.


La Cassola

Aquest imponent local amb 40 anys de vida podria considerar-se un unicorn al Gòtic. Serveixen canelons, aquesta ‘rara avis’ en menús del dia; gratinats i farcits d’un farciment ben bo. Si vols saber-ne més, aquí tens més informació sobre La Cassola.


Cal Boter

Aquest històric establiment ofereix sis opcions de primer i quatre de segon. Si vols saber per què és un imprescindible de la Vila de Gràcia, hauràs de llegir aquesta crònica sobre Cal Boter.


Terra d’Escudella

Aquest local de Sants té el menjador sempre ben ple perquè no falla amb les seves quatre opcions de primer i cinc de segon que ofereix diàriament. Així hem menjat a Terra d’Escudella.


Transatlàntic

Aquest establiment del Born, sense rètol a la façana que l’identifiqui, és un lloc dels que fan barri. ¿Com? Amb un ambient i un menú com el que t’expliquem en la crònica d’Alberto García Moyano sobre Transatlàntic.


Ca l’Anglès

Aquest restaurant de la Bordeta, que també ofereix potents esmorzars (per als que obren des de les 6.30, ¡compte aquí!), cuida el seu complet menú de principi a final. Bienvenid@s a Ca l’Anglès.


Bar Morrysom

Aquest tot terreny domina la seva cantonada a l’Eixample Dret des del 1974. Un dels seus secrets és que ho inclou tot: s’hi pot anar a esmorzar, a dinar, a sopar i, per a més –en realitat menys– inri, a omplir els buits entre hores. L’altre és que es menja molt bé allà. T’ho expliquem en aquesta crònica de Bar Morrysom.


Bar Casa Miguel

Notícies relacionades

Aquest és un negoci familiar d’Horta dels que ens hem de congratular per conèixer i resar fort perquè trobin relleu. Perquè el seu menú del dia està molt i molt bé: sopa de caldo de gallina i pollastre amb fideus, canelons, galta en salsa, flam casolà... Així es menja a Bar Casa Miguel.


Tres Encinas

Aquest restaurant de l’Eixample omple diàriament gràcies al seu menú de categoria. I això que l’establiment és molt gran, tant que fins i tot té ascensor. Una de les virtuts del lloc és que els funciona tan bé la carta (amb suculentes opcions que caldrà asseure’s a tastar) com el menú, amb sis opcions tant de primer com de segon. Aquí t’expliquem com són els plats de Tres Encinas.