TAULES ACABADES DE PARAR

La Tartareria, el millor nou restaurant de Barcelona del 2019

Aquest local especialitzat en tàrtars guanya amb el 20% dels gairebé 10.000 vots aconseguits. El Pervers (17%) i el Panot (15%) completen el podi

tartareria

tartareria / maitecruz

1
Es llegeix en minuts
On Barcelona

La sort ja ha sigut llançada, i després de dues setmanes de votacions dels lectors d’ON Barcelona, La Tartareria, s’ha alçat com a millor nou restaurant de Barcelona del 2019 amb el 20% dels vots. Al podi l’acompanyen, després d’una disputada competició, elPervers, segon amb el 17%, i elPanot, tercer amb el 15%.

La Tartareria és una aposta arriscada de Pedro Silva i Tere Sánchez, que defensen l’especialització en la seva carta. En el seu menú, hi regnen els tàrtars. En un any els han marinat de 50 maneres diferents. Demostren que qualsevol producte és tartaritzable.

10 restaurants preseleccionats

La participació ha sigut aclaparadora. A la pàgina on apareixien els 10 restaurants preseleccionats per Pau Arenós han votat gairebé 9.500 persones (només es podia votar una vegada). Prova que l’expectació també ha sigut excepcional, és que la pàgina ha acumulat 65.000 visionaments.

Notícies relacionades

Després del trio destacat, apareixen Aürt, que acaba d’estrenar una estrella Michelin (és quart, amb el 13%), Zero Patatero (cinquè amb el 10%), Sun Taka (sisè, amb el 9%), Oníric (setè amb el 6%), Bistrot Bilou (vuitè amb el 5%), Berbena (novè, amb el 4%) i tanca la llista Nairod, amb el 2%.

La Tartareria succeeix en el tron com a millor nou restaurant de BarcelonaThe Alchemix (2018), que al seu torn va recollir el testimoni de Casa Leopoldo (2017).