Preus continguts i sabors desfermats

Quatre restaurants on pots menjar formidablement al migdia per menys de 20 €

  • Amb un bitlletet blau podràs gaudir de valent en aquests tres establiments

Quatre restaurants on pots menjar formidablement al migdia per menys de 20 €

Joan Cortadellas

1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

La inflació ens deixa cada vegada menys possibilitats de donar-nos un caprici gastronòmic, però hi ha restaurants on podràs menjar molt ricament sense ser gaire ric. Amb un bitlletet de 20 euros en tindràs prou per disfrutar de tal manera que ho recordaràs la resta dels teus dies.

1. Algrano

Gabriele Milani ha treballat a restaurants mundials i ha decidit que el primer de la seva propietat estigui especialitzat en tallarines i raviolis. «El currículum de Milani és extens i passa per Lasarte, amb Martín Berasategui i Paolo Casagrande, a l’Hotel Monument; el primer Àbac; el parisenc Le Taillevent, o el londinenc Galvin at Windows, i a mi, gent així, formada per llançar sondes a Mart, que tinguin els peus a la Terra i s’enfanguin amb un menú de migdia de 15,90 € em sembla profitós (per a nosaltres) i saludable (per a ell)». Així de bé parla Pau Arenós sobre Algrano.


2. Lanto

Ricardo García aconsegueix un prodigi al barri del Clot amb el seu petit restaurant: una degustació de cinc plats i pa i mantega fets a la casa. Allà, el client només tria el segon, entre carn i peix: els tres entrants i les postres són cosa del cuiner. Això és el que es menja a Lanto.


3. Per Feina

Notícies relacionades

Rafa Zafra, el xef del caviar que triomfa a EstimarAmar a El Palace, s’acosta a nous públics amb un establiment de guisats que ofereix esmorzars i dinars en dies feiners al 22@. Deixa sobre la taula –literal: en un sobre– una carta, amb una trentena de plats, a preu de menú: 18 €. I, per a sibarites sense pressa, algunes viandes fora d’aquest rang. Aquí t’expliquem quins plats serveix el cuiner a Per Feina.


4. La Sosenga

Marc Pérez i Tania Doblas han obert un oasi al territori hiperturístic del centre de Barcelona, gairebé al Portal de l’Àngel: plats amb ànima, cor i gust.  Pau Arenós va provar el menú de migdia (18 €) i es va quedar «enganxat» a la sablé amb porros i mel, ou curat i ratllat i ‘velouté’ de tàperes. «Vaig comprendre que qui defensava el fort era un xef amb fust», va escriure sobre la seva visita a La Sosenga.