Per a morros fins

3 bons restaurants de Barcelona per al cap de setmana

Si encara no has decidit on anar a dinar o a sopar, aquí tens tres adreces on disfrutaràs d’una gran taula

3 bons restaurants de Barcelona per al cap de setmana

Yolanda Pahissa

1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

S’acosta el cap de setmana i sempre sorgeix el mateix dubte, la mateixa pregunta. ¿A quin restaurant anem? Nosaltres no en tenim la resposta definitiva però sí una que es podria acostar bastant al que busques. Per això hem seleccionat tres restaurants on anar el cap de setmana. Són aquests. ¡A disfrutar-los!

Aleia

Rafael de Bedoya i Paulo Airaudo dirigeixen aquest luxós restaurant on no es menja bé, es menja molt bé. Un local on un plat tan senzill com les aletes de pollastre amb la pell cruixent i amb un rovell d’ou confitat resulta exquisit. Si vols saber-ne més, aquí tens tota la informació sobre Aleia.

Tamae

Tamae és, sobretot, menjar-per-emportar (‘take away’) i menjar-sobre-rodes (‘delivery’) però també una barra amb vuit seients i dos més a l’entrada. Tamae és Tamae Imachi i Albert Raurich (Dos Palillos) i Eugeni de Diego i Ana Alvarado (A Pluma), els quatre amb pàtina bulliniana a més d’una amistat que inclou vacances compartides. Aquí tens la crònica que va escriure Pau Arenós sobre Tamae.

Ah-Un

Ah-Un (inaugurat fa un parell de mesos al carrer de Balmes, 55) ve a recordar-nos, per exemple, que al Japó els agrada la barbacoa tant com a nosaltres. ‘Yakiniku’, es diu, i pot ser de gas o de carbó (en aquest cas es diu ‘robata’). I què s’hi menja. Doncs el que et poses al ‘yakiniku’. I això t’ho expliquem en la crònica de la nostra visita a Ah-Un.