Per a morros fins

Tres bons restaurants de Barcelona per al cap de setmana

Si encara no has decidit on anar a dinar o a sopar, aquí tens tres llocs on disfrutaràs d’una gran taula

Tres bons restaurants de Barcelona per al cap de setmana
1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

S’acosta el cap de setmana i sempre sorgeix el mateix dubte, la mateixa pregunta. ¿A quin restaurant anem? Nosaltres no tenim la resposta definitiva, però sí una que podria acostar-se bastant al que busques. Per això hem seleccionat tres restaurants on anar el cap de setmana. Són aquests. ¡A disfrutar!

Deliri

David Morera mescla plats de la memòria amb aportacions atractives, i clàssics sobre un terra d’aire barceloní i sota una volta catalana. Allà serveix ‘Els macarres de l’àvia’. L’àvia era la Montserrat. Els ‘macarres’, els macarrons que li preparava, plat mirall, plat sentimental. Però té moltes altres propostes, que explica Pau Arenós en la crònica de la seva visita a Deliri (Còrsega, 242).

Ultramarins Marín

La terrina (excel·lent) amb talls de cinc aus (quina alegria, sempre, que els emmotllats continuïn existint), la escalivada (excel·lent) a la brasa, els calamarsets (excel·lents) a la planxa, la papada (excel·lent) tallada fina, la salsa verda (excel·lent) amb lluç (plat mecano: se submergeix en verd el peix del dia)... N’hi ha més, molt més a Ultramarinos Marín (Balmes, 187). I t’ho expliquem aquí.

Enriqueta

Enriqueta és nom de tieta. Així que posar aquest nom a un restaurant pot portar a engany. Tret que la tieta Enriqueta sigui una dona viatjada a qui li agradin els plats de mig món (si són picantets, millor), saludables majoritàriament i presentats de manera molt atractiva. És el cas d’aquest restaurant del carrer d’Enric Granados, 107, amb una proposta gastronòmica divertida i de sabors potents que executa el xef Martín Francioni i que fa honor al lema de la casa: ‘Cuina sana i coqueta’. Aquí et detallem els plats més destacats de l’Enriqueta.