Selecció d’experts
Guia Macarfi 2022: els 10 millors restaurants de Barcelona, Madrid i País Basc
- La nova edició corona Alkimia, a la ciutat comtal, i Coque, a la capital espanyola
- A Euskadi, els números un són Asador Etxebarri (Biscaia), Zuberoa (Guipúscoa) i Zaldiaran (Àlaba)
 
	NOMÉS SIS TAULESSònia Profitós, la cap d’Alkimia, amb el cuiner Jordi Vilà. Sota aquestes línies, el suquet d’escamarlansamb romesco. /
Macarfi ja ha revelat els millors restaurants de la guia de 2022, que en aquesta edició no només assenyala els de Barcelona i Madrid, sinó també els del País Basc. En una gala celebrada a Bilbao i presentada per l’humorista i gurmet Carlos Latre, s’han revelat els ‘top 10’ de cada zona geogràfica, segons les votacions d’ambaixadors de la guia, xefs i periodistes especialitzats.
A l’acte han acudit més de 50 cuiners de renom, com Bittor Arginzoniz (Asador Etxebarri), Josean Alija (Nerua), Hilario Arbelaitz (Zuberoa), Aitor Arregi (Elkano), Elena Arzak (Arzak), Pedro Subijana (Aquelarre), Antoni Luis Aduriz (Mugaritz), Javier i Sergio Torres (Cocina Hermanos Torres), Rafa Zafra (Estimar), Pere Monje (Via Veneto), Jordi Vilà (Alkimia), Oriol Castro (Disfrutar), Mario, Rafael i Diego Sandoval (Coque), Roberto Ruiz (Barracuda Mx)...
Disfrutar i Diverxo surten de les votacions
A la gala s’han entregat unes distincions molt especials. Disfrutar i Diverxo Muñoz han rebut el reconeixement Top of the Top Macarfi per haver liderat la llista en els últims quatre anys consecutius i, conseqüentment, surten de les votacions.
I Celler Bonay i Barracuda Mx han obtingut els premis Rookies a la millor obertura dels últims 12 mesos a Barcelona i Madrid, respectivament.
Aquestes són les llistes dels 10 millors restaurants de Barcelona, Madrid i País Basc, segons la guia Macarfi 2022.
Top 10 de Barcelona
- Alkimia
- Cocina Hermanos Torres
- Via Veneto
- Estimar
- Lasarte
- Gresca
- Koy Shunka
- Coure
- Dos Palillos
- Caelis
Top 10 de Madrid
- Coque
- Saddle
- Sacha
- La Tasquita de Enfrente
- Horcher
- DSTAgE
- Gofio
- Lakasa
- Estimar
- Paco Roncero
Top 10 Biscaia
- Asador Etxebarri
- Azurmendi
- Atelier Etxanobe
- Porrue
- Mina
- Zapirain
- Kuma
- Zarate
- Nerua
- Aizian (Hotel Meliá)
Top 10 de Guipúscoa
- Zuberoa
- Elkano
- Arzak
- Aquelarre
- Martín Berasategui
- Mugaritz
- Rekondo
- Narru (Hotel Arbaso)
- Landa
- Asador Bedua
Top 10 d’Àlaba
- Zaldiaran
- Restaurante gastronómico Marqués de Riscal
- The Bost
- Kea Basque Fine Food
- Sagartoki
- Mano Lenta
- Arrea!
- El Clarete
- Kromatiko
- Sukalk
Ja ets subscriptor o usuari registrat? Inicia sessió
Aquest contingut és especial per a la comunitat de lectors dEl Periódico.Per disfrutar daquests continguts gratis has de navegar registrat.
- Cues pel 48 Open House Barcelona
- Cas obert La família de Pol Cugat, el jove assassinat en una plantació de marihuana, demana una altra vegada a Google que l’ajudi a trobar el seu cos
- ‘El segon violador de l’Eixample’ viu al carrer a Sant Antoni
- Ciència Liti contra l’Alzheimer
- La contracrònica Vinícius arruïna la millor tarda de Xabi
- CRÍTICA Els Pecos, la venjança d’un fenomen fan menyspreat
- CRÍTICA El somni americà mutilat
- Estrena de televisió ‘El segon cafè’, actualitat i històries humanes
- La caixa de ressonància Springsteen, ¿el pròxim Princesa d’Astúries?
- Oriol Pla, actor: "És bonic que una cosa feta a Barcelona arribi a l’altra punta del món"
 
			 
			
	
		 
	