mossos calòrics
Menjant a Barcelona com als Alps
L'Hotel El Palace obre el seu Chalet, on serveix sopars amb un menú que s'inspira en la gastronomia de la serralada suïssa

interior-del-chalet-1579169493156
L’Hotel El Palace Barcelona sembla decidit a esprémer el vessant més camaleònic de la seva terrassa, ubicada a la setena planta. Primer hi va acollir uns sopars de verema al setembre que s’inspiraven en Jean Leon, que va ser client de l’establiment el segle passat (llavors es deia Ritz). Després, sessions de cine nadalenc amb mantes, una tassa de xocolata i vi calent. I, ara, en ple hivern, un menú suís inspirat en els Alps.
Chalet El Palace
És la nova proposta gastronòmica de l’històric establiment per començar l’any d’una manera diferent de la competència, que acostuma a oferir espais molt ‘trendy’, punxar música molt ‘cool’ i servir gastronomia molt distingida.
A El Palace, la cosa és bastant menys sofisticada. Més bucòlica (tot i que en el fil musical no sonen els cants tirolesos) i més calòrica, per dir-ho d’alguna manera, i aquesta aposta té el seu valor, ara que pocs s’atreveixen a reivindicar les calories en l’era ‘healthy’ que ens ha tocat viure. Primer, perquè l’espai es diu Chalet i, en efecte, sembla un xalet de muntanya alpina. Molta fusta, estovalles de quadros, cadires adornades amb pells peludes... Només hi falta el paisatge nevat. Amb aquest sopar, s’haurà d’elegir: o puges a la muntanya o, si ets molt urbanita, ascendeixes al ‘roof garden’ de l’hotel. O alternes ciutat i naturalesa.
‘Raclette’ i ‘fondue’
Notícies relacionadesEl xef Dani Padró ha ideat un menú basat en especialitats helvètiques de tota la vida, en les quals el formatge suís és un dels ingredients recurrents. Es pot elegir entre dos entrants: la sopa de ceba gratinada o l’amanida. De segon, dos tòtems de la cuina alpina, també a escollir: la ‘raclette’ amb patates, cebetes i cogombrets, o la ‘fondue’ de formatge, amb opció de trufa, que van acompanyades amb una taula d’embotits. Per acabar, hi ha tres opcions de postres: el pastís de nous caramel·litzades i cafè, Le Trianon (‘dacquoise’ d’avellanes, ‘croustillant’ de praliné i mousse de xocolata) o la pinya rostida amb gelat de vainilla i espuma de coco.
El Chalet d’El Palace estarà obert de dimecres a diumenge per sopar (s’hi pot anar a partir de les 19.30 hores) almenys fins al mes de febrer, tot i que no es descarta que ho estigui unes setmanes més al març. Per si neva...
- Ocupació pública El Govern aprova aquest dimarts la pujada salarial del 0,5 % pendent per als funcionaris, segons CCOO i UGT
- Dos morts en un incendi agrícola a la Segarra
- Sense telèfon, sense diners, sense llit fix
- Tall de llum Una avaria deixa 1.200 abonats sense electricitat durant tota la nit a Barcelona
- TURISME DENTAL Alerta sobre la nova moda de viatjar al Marroc a la recerca del somriure perfecte: «És una temeritat»
- Accident sense ferits Mig arbre de grans dimensions cau sobre la calçada del carrer Entença
- Universitat Catorze universitàries acusen un catedràtic de la UB d’abús sexual
- Sector bancari El Sabadell defensa la venda de TSB: «Avui valem més que ahir»
- Això és el que significa que els fills no facin cas als seus pares a la primera, segons el psicòleg Álvaro Bilbao
- Investigació oberta El nen mort a Valls va estar tot el matí al cotxe mentre el pare treballava