GURMET DE BRESSOL

Els 5 restaurants favorits de Raül Balam

El xef de Moments, amb dues estrelles Michelin, disfruta de les seves visites a tota mena de restaurants

balam

balam / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Raül Balam, cuiner del Moments (dues estrelles Michelin), ha mamat la millor gastronomia des que va néixer perquè la seva mare és Carme Ruscalleda. És un autèntic gurmet de bressol que segueix disfrutant de les seves visites a tota mena de restaurants


El xef Adrián Marín, al restaurant Mextizo. IDA JANSSON

MEXTIZO

"LA FUSIÓ ENTRE CUINA MEXICANA I CATALANA FUNCIONA"

«M’agrada molt Mextizo (Diputació, 239) per la seva atrevida aposta gastronòmica. Sembla que la cuina mexicana i la catalana no puguin lligar, però en aquest restaurant la fusió de totes dues funciona molt bé. Cada vegada que hi vaig surto contentíssim amb el que he tastat. Les meves eleccions preferides són els tacos, espectaculars, i els arrossos. El xef, Adrián Marín, els broda».  


Façana d'Els Pescadors. ELS PESCADORS

ELS PESCADORS

"EL MILLOR BACALLÀ DE BARCELONA"

«En aquest restaurant de la plaça de Prim, ho cuinen tot molt bé però destacaria que el bacallà més bo de Barcelona el fan aquí. És una parada obligatòria al Poblenou. El fregeixen amb pebre vermell i hi posen un all fregit per sobre».


Una de les parets de Bangkok Café. BANGKOK CAFÉ

BANGKOK CAFÉ

"LOCAL PETITET I TRACTE SIMPÀTIC"

«El primer cop que vaig tastar els seus llagostins amb curri vermell em van semblar tan bons que vaig repetir. ¡Em van enamorar! Als amants del picant els encantarà. Gairebé no convida a entrar-hi: és superpetit i una mica fosc, però val la pena. A més, són molt simpàtics. És millor reservar. És a Evarist Arnús, 65».

Iván Castro (esquerra) i Pedro Salillas, en una tauleta de Mont Bar. LALI PUIG

MONT BAR

"PER DEIXAR-TE PORTAR"

«En un restaurant t’has de deixar portar, fer l’amor i que et facin l’amor, gastronòmicament parlant. Així s’arriba a l’'orgasme'. I al Mont Bar (Diputació, 220) deixo que em facin el que vulguin amb la seva cuina de veritat. Les seves espardenyes a la carbonara són per bavejar».


El xef Enrique Valentí, en una de les taules amb vistes de Marea Alta. RICARD CUGAT

MAREA ALTA

Notícies relacionades

"PRODUCTE, PRODUCTE, PRODUCTE"

«Per sorprendre a qui hi portis. Grans vistes, tracte encantador i producte, producte, producte... El gall de Sant Pere al forn amb mantega i pebrots del piquillo és brutal, i va amb una amanida d’enciam com Déu mana. Avinguda de les Drassanes, 6».