Recepta amb umami
Així es fan els saborosos ‘penne carciofi’ d’Isabella’s
Aquest és un dels plats de pasta icònics del popular restaurant italià de la zona alta de Barcelona
![Així es fan els saborosos ‘penne carciofi’ d’Isabella’s Així es fan els saborosos ‘penne carciofi’ d’Isabella’s](https://estaticos-cdn.prensaiberica.es/clip/f3b8f1b6-4a66-4ff2-b5a5-d738c8b835e1_alta-libre-aspect-ratio_default_0.jpg)
El restaurant Isabella’s (Ganduxer, 50) és un dels més populars de la zona alta de Barcelona des del primer dia que va obrir, fa 10 anys. I, per celebrar aquesta dècada d’èxit a base de cuina itailana, tracte pròxim, decoració casolana i ambient animadíssim, han decidit compartir amb els lectors de Cata Mayor, el canal gastronòmic d’EL PERIÓDICO, un dels plats de pasta més icònics de la casa: ‘penne carciofi’. Icònic i molt saborós.
A Isabella Heseltine, propietària del restaurant, li encantava veure cuinar la seva mare. I el ‘penne’ amb carxofes era una de les receptes que va aprendre d’ella quan era petita. Un llegat que, anys després, poden disfrutar els seus clients.
T’expliquem com la pots fer.
Ingredients per a 4 persones
6 carxofes
1 ceba
1/2 litre de caldo
1/4 de litre d’aigua
150 g de ‘guanciale’ tallat a dauets
500 g de ‘penne’
Sal
Pebre negre
Formatge parmesà
Elaboració
Comença fent un sofregit amb el ‘guanciale’.
Neteja les carxofes fins a quedar-te amb els cors i afegeix-los al sofregit.
Cobreix-ho amb l’aigua i l’oli i deixa-ho cuinar fins que quedin totalment absorbits.
Després, bull la pasta, afegeix-la al sofregit i barreja-ho tot.
Per acabar, emplata i afegeix-hi el formatge parmesà ratllat.
- Jocs Olímpics 2024 París oculta la foscor i exhibeix el seu decorat en els Jocs
- Handbol Les ‘Guerreres’ no compareixen i cauen amb estrèpit en el debut
- Tennis Moyá fa saltar les alarmes sobre la presència de Nadal a París
- Sèrie aclamada Com enamorar sense cursileries
- QUATRE HOSPITALITZATS Un brot de salmonel·losi en un bar deixa almenys 22 afectats