Plats viatjats

3 receptes amb pollastre originals

  • Us proposem tres maneres de preparar, sense complicacions, pollastre de manera menys tradicional. I les tres, molt i molt suculentes

zentauroepp49115240 barcelona 17 07 2019 onbarcelona alitas de pollo a la makenz190731171555

zentauroepp49115240 barcelona 17 07 2019 onbarcelona alitas de pollo a la makenz190731171555 / SERGI CONESA

1
Es llegeix en minuts

El pollastre és un producte universal. I una bona prova són les tres receptes que us portem avui aquí. Sense complicacions, són elaboracions menys tradicionals però no per això menys suculentes.


Ales de pollastre a la Mackenzie

«Aquest és el plat que més li agrada a la meva filla, que es diu Mackenzie», explica Shaw Prescott, xef del restaurant Oh Bo, que aposta per la cuina de mercat i el producte de proximitat. Aquí teniu la recepta de pollastre a la Mackenzie.


Ají de pollastre

aj-de-pollo / periodico

«És el plat favorit dels que feia la meva mare, el que més me la recorda. És molt bona cuinera», afirma Carlos Londres, xef del desaparegut La Vinoteca Torres. Podeu llegir aquí la recepta d’ají de pollastre.


Curri de pollastre (amb alternatives)

Notícies relacionades

Aquí va una recepta del nostre cronista gastronòmic, Pau Arenós, publicada durant el confinament per l’estat d’alarma. I la seva explicació. «Aquest plat no és autèntic, no soc indi i no tinc la capacitat ni la legitimitat per testar la seva ‘veritat’. És un curri pel que fa a un guisat especiat [...] Des que vaig anar a Mirch, l’‘indian garito’ d’Ivan Surinder, al Raval de Barcelona, vaig voler afegir un curri al receptari domèstic. Ho vaig provar amb be a partir d’un ‘rogan josh’ i ahir a la nit vaig fer aquest a partir d’un pollastre ‘korma’.

Si voleu saber com el va preparar, aquí teniu la recepta de curri de pollastre (amb alternatives).