Plats càlids

4 sopes per combatre el fred

  • Et donem quatre remeis infal·libles per deixar de tremolar. Aquestes quatre receptes t’escalfaran l’ànima

xarxa

xarxa / ALBERT BERTRAN

1
Es llegeix en minuts

¡Quin fred que fa! ¿Tremoles? No et preocupis perquè et donarem un remei infal·lible. No, no et pagarem la calefacció, sinó una cosa millor: quatre receptes de sopa per combatre les temperatures gèlides.

Brou gallec

A Carlos Allué, xef de La Xarxa, li encanta aquest plat. «És molt especial per a mi perquè el cuinava la meva àvia, la millor cuinera del món», assegura. Si no tens una àvia com la de Carlos, consulta aquí la recepta de brou gallec per saber com fer-lo com ella.


Escudella i carn d’olla

Al restaurant Windsor ens van proposar un dels seus plats estrella, l’escudella i carn d’olla. Molt nadalenc, sí, però molt càlid també. Si vols intentar-ho a casa, et donem la recepta d’escudella i carn d’olla.


Sopa de maionesa

valmas-chef-melissa / periodico

«La meva mare feia aquesta recepta tots els diumenges, era un somni per a mi. Em despertava amb l’olor», recorda Melissa Herrera, xef del restaurant Valmas. Pots veure aquí la recepta de maionesa.


Sopa de bolets

Notícies relacionades

Naiara Núñez, del restaurant La Soperí, proposa la primera sopa que va posar a la carta del seu restaurant, on treballen amb producte de temporada, explica la «ment pensant» d’aquest establiment i bailaora de flamenc.

Pots aprendre aquí com es fa la recepta de sopa de bolets.