la recepta de la meva vida
Recepta de bacallà confitat amb melmelada de pebrot i verdures en tempura
"Amb aquest plat vaig fer el projecte de final de curs de cuina. Vaig treure un notable alt", recorda Fran Sedeño, el xef de Bar El Zorrito
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
- 800 g de llom de bacallà dessalat
- 4 pebrots vermells mitjans
- 4 espàrrecs silvestres
- 4 cebes d’uns 100 g
- 2 carbassons d’uns 100 g
- 1 l d’oli d’oliva verge extra
- 150 g de sucre
- 2 fulles de llorer
- 2 bitxos o pebre negre
- 100 ml de vinagre
- 300 ml d’aigua
ELABORACIÓ
1. En una cassola, poseu l’oli d’oliva, el llorer i el bitxo. Escalfeu-ho a foc suau i submergiu-hi el bacallà uns 10 minuts.
2. Mentrestant, talleu els pebrots vermells en 'brunoise' i, en una altra olla, ofegueu-los a foc suau amb una mica d’oli d’oliva i sucre.
3. Talleu les verdures en juliana i submergiu-les en aigua i vinagre. A continuació, enfarineu-les i fregiu-les.
4. Retireu el bacallà i escorreu-lo.
5. Tritureu el pebrot vermell per aconseguir una melmelada.
Notícies relacionades
PRESENTACIÓ
1. En un plat, col·loqueu la melmelada de pebrot vermell i, a sobre, el bacallà. Coroneu-lo amb les verdures per donar-li volum.
- Camí de les urnes Aliança Catalana, el sobiranisme d’ultradreta
- ASSUMPTES PROPIS Mercedes Balcells-Camps : "He sentit el so d’una cèl·lula de càncer"
- SUCCESSOS Un home mor en un tiroteig al costat de l’estació de metro Maresme-Fòrum
- EL PARTIT DE MONTILIVI Portu condemna un Barça que va regalar el triomf en 9 minuts
- Edwin Moses: "No vaig necessitar entrenadors, jo era més intel·ligent que ells"