la recepta de la meva vida
Recepta de tripa
"Era el plat estrella de la meva àvia Lola al seu Bar Plata [Terol]. És un dels que més m'agrada fer i menjar. ¡Amb una bona barra de pa per sucar-hi fins a la sacietat!", diu Víctor García, xef de Plata Bistró
INGREDIENTS PER A 6 PERSONES
- 1 peu de vedella
- 500 g de tripa
- 1 morro de vedella
- 200 g de pernil picat
- 1 os de pernil
- 1 ceba gran
- 3 alls
- 1 fulla de llorer
- 150 g de pebre vermell de la Vera
- 50 g de pebre vermell picant
ELABORACIÓ
1. Cogueu el peu de vedella, la tripa i el morro juntament amb l’os de pernil. Retireu la carn del peu i talleu-la a trossos de la mateixa mida que la tripa i el morro (uns 2 centímetres). Reserveu el brou de la cocció.
Notícies relacionades2. Recupereu el greix restant del brou de cocció i escalfeu-hi la ceba, els alls i el pernil a foc suau.
3. Una vegada cuinat, afegiu-hi el pebre vermell i ofegueu-ho lleugerament a poca temperatura perquè no es cremi i amargui. Afegiu-hi el menut i, a continuació, el brou de cocció i el llorer. Deixeu-ho coure uns 40 minuts fins a aconseguir la densitat desitjada.
- Pensions ¿Quan es cobra la paga doble de Nadal? Bones notícies per als jubilats
- Famosos La nova casa de Lamine Yamal, antiga llar de Piqué i Shakira, va baixar 3 milions de preu: aquest és el motiu
- La plaça de la Revolució recull els mobles
- A partir de dilluns La CCMA rectifica i recupera les marques històriques de TV3 i Catalunya Ràdio
- Comunicació Investigats nou directius de TV3 i Catalunya Ràdio per presumptes sobresous
- Seguretat BCN triplicarà les seves càmeres de videovigilància d’aquí al 2027
- Mobilitat BCN crea un observatori de la moto per reduir un 30% els accidents
- MEDI AMBIENT El fiscal demana quatre anys per a un cap de la incineradora
- Contracte Quatre empreses pugnaran per retirar l’amiant de Badia del Vallès
- Afterwork d’EL PERIÓDICO L’Hospitalet es reivindica com a motor econòmic en el seu centenari
 
	