la recepta de la meva vida
Recepta de 'gyoza' de carn d'olla
"Faig una versió moderna i lleugera de les croquetes de la meva àvia (porten el mateix farcit), amb un toc de la cuina asiàtica que tant m'agrada", explica Carlota Claver, xef de La Gormanda.
INGREDIENTS PER A DUES PERSONES
Per a les ‘gyoza’
- 6 hòsties de pasta de 'gyoza'
- 50 g de pollastre
- 50 g de papada de porc
- 50 g de carn de vedella
- 770 g de beixamel feta amb mantega de tòfona (60 g de mantega de tòfona, 60 g de farina i 750 ml de llet)
- Cibulet
- Sèsam
Per a la salsa
— 50 g de soja
— 5 g de mirin
— 5 g de llima
— 5 g de gingebre
— 5 g de bitxo
— 2 g de mel
— 20 g de brou de cocció de les carns
PREPARACIÓ
1. Bulliu el pollastre, la papada de porc i la carn de vedella com un brou curt, durant una hora aproximadament.
2. Una vegada cuit, esmicoleu la carn i barregeu-la amb la beixamel feta amb mantega de tòfona. Reserveu el brou.
Notícies relacionades3. Munteu les ‘gyoza’ i bulliu-les amb el brou de les carns durant uns 4 minuts.
4. Retireu-les i disposeu-les en un plat. Napeu-les amb la salsa i poseu-hi per sobre una mica de cibulet i sèsam.
- LA INTRAHISTÒRIA DE LA CONTINUÏTAT DE XAVI El dia que Echevarría va emergir com a president del Barça
- PRIMER ANIVERSARI Mantenir Consell de Cent costa deu vegades més que Diputació
- La recepta d’Erra "S’ha de tractar Aliança Catalana com Vox"
- lliga f Alexia i Mariona es reivindiquen en una aclaparadora golejada (8-0)
- CRISI HÍDRICA A CATALUNYA El final de l’emergència més a prop
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- El macrofestival d'escalada Climbing Madrid celebra l'esperit de superació
- Recomanacions ¿Com adormir-se ràpid en un avió?
- Tradicions ¿Utilitzes corbata diàriament? Compte, pot ser perillós
- INVESTIGACIÓ SANITÀRIA ¿Què és la febre hemorràgica?