la recepta de la meva vida
'Panettone' de fruita confitada de Yann Duytsche
"Sóc un fan del panettone, un producte en què l'home doma la naturalesa, que es manifesta en la màgia de la fermentació"

panettone /
"Sóc un fan del 'panettone', un producte en què l'home doma la naturalesa, que es manifesta en la màgia de la fermentació. Per això estic tan content d'haver guanyat recentment el premi al Millor 'Panettone' Artesà d'Espanya. Aquesta és la recepta".
PER AL DIA ANTERIOR
PER AL DIA ANTERIORIngredients
- 175 g de sucre
- 1 litre d'aigua
- 225 g de rovells d'ou
- 240 g de massa mare
- 400 g de farina de força
- 50 g d'aigua
Elaboració
1. Barregem el sucre amb l'aigua i la meitat dels rovells, hi afegim la massa mare i la farina forta, i ho pastem.
2. Fem la malla i hi afegim 50 grams d'aigua i 250 de mantega.
3. Acabem la preparació i la deixem créixer entre 12 i 15 hores a temperatura ambient (entre 18 i 22 graus).
PER AL MATEIX MATÍ
PER AL MATEIX MATÍIngredients
- 100 g de farina de força
- 35 g de sucre
- 45 g de rovell d'ou
- 50 g de mantega
- 12 g de sal
- 1 vaina de vainilla
- 300 g de taronges
- 200 g de panses seques
- 100 g de cedre
Elaboració
1. Col·loquem la preparació a la pastadora i hi afegim la farina de força. Deixem endurir la massa.
2. Hi afegim el sucre, els rovells, mantega, sal, vainilla, taronja, panses seques i cedre.
3. Després de pastar i haver afegit les fruites, deixem reposar la preparació durant aproximadament una hora.
Notícies relacionades4. Tallem la preparació en les formes i el pes desitjats.
5. Ho col·loquem a l'estufa (fermentadora) a uns 30 graus durant 6-7 hores.
- Apagada Red Eléctrica sospita d'una desconnexió massiva de plantes solars abans de l'apagada
- Andrés Iniesta: "No sempre tot és bonic, ni per a mi ni per a ningú"
- Habitatge Gonzalo Bernardos avisa els espanyols: «Els que es vulguin comprar una casa s’han d’afanyar»
- Presumpta administració deslleial Els Mossos confisquen documents i joies als marmessors de Pere Mir
- Lluita contra el frau Hisenda et vigila: aquesta és la quantitat màxima que pots pagar en efectiu
- Segons l'Idescat Sant Just Desvern torna a ser el municipi amb més renda per càpita, per davant de Matadepera i Tiana
- Perspectives El Govern manté en el 2,6% el creixement del 2025 malgrat la incertesa pels aranzels
- Criança El pediatre Carlos González, sobre l'exposició dels nens a les pantalles: "Fins a aquesta edat, res"
- Energia El Govern central exigeix per a aquesta mateixa tarda a REE i totes les elèctriques totes les dades sobre l'apagada
- Educació superior Creix més del 50% el nombre d’universitaris que han de compaginar estudis i treball en només tres anys