la recepta de la meva vida
'Panettone' de fruita confitada de Yann Duytsche
"Sóc un fan del panettone, un producte en què l'home doma la naturalesa, que es manifesta en la màgia de la fermentació"

panettone /
"Sóc un fan del 'panettone', un producte en què l'home doma la naturalesa, que es manifesta en la màgia de la fermentació. Per això estic tan content d'haver guanyat recentment el premi al Millor 'Panettone' Artesà d'Espanya. Aquesta és la recepta".
PER AL DIA ANTERIOR
PER AL DIA ANTERIORIngredients
- 175 g de sucre
- 1 litre d'aigua
- 225 g de rovells d'ou
- 240 g de massa mare
- 400 g de farina de força
- 50 g d'aigua
Elaboració
1. Barregem el sucre amb l'aigua i la meitat dels rovells, hi afegim la massa mare i la farina forta, i ho pastem.
2. Fem la malla i hi afegim 50 grams d'aigua i 250 de mantega.
3. Acabem la preparació i la deixem créixer entre 12 i 15 hores a temperatura ambient (entre 18 i 22 graus).
PER AL MATEIX MATÍ
PER AL MATEIX MATÍIngredients
- 100 g de farina de força
- 35 g de sucre
- 45 g de rovell d'ou
- 50 g de mantega
- 12 g de sal
- 1 vaina de vainilla
- 300 g de taronges
- 200 g de panses seques
- 100 g de cedre
Elaboració
1. Col·loquem la preparació a la pastadora i hi afegim la farina de força. Deixem endurir la massa.
2. Hi afegim el sucre, els rovells, mantega, sal, vainilla, taronja, panses seques i cedre.
3. Després de pastar i haver afegit les fruites, deixem reposar la preparació durant aproximadament una hora.
Notícies relacionades4. Tallem la preparació en les formes i el pes desitjats.
5. Ho col·loquem a l'estufa (fermentadora) a uns 30 graus durant 6-7 hores.
- Predicció La calor s’intensifica a partir de dilluns i algunes zones de Catalunya arribaran als 40 graus
- Metamorfosi demogràfica Un terç de l’Eixample és estranger
- HANDBOL Els àrbitres expulsen el Barça de la lluita per la seva 13a Champions
- Defunció Mor als 63 anys l’empresari Miquel Suqué, del Grup Peralada
- Infraestructura 45 anys esperant el pont del Baricentro