La recepta de la meva vida
L''aligot'
INGREDIENTS
- 300 grams de formatge Tomme d'Alvèrnia
- 500 grams de patates farinoses
- 50 grams de mantega
- 20 centilitres de crème fraîche
- 1 ou
- 1 gra d'all
- Sal i pebre
PREPARACIÓ
1. Coem les patates pelades de 25 a 30 minuts en un recipient amb aigua. Les escorrem.
2. Les reduïm com un puré i les condimentem amb mantega, crema, all triturat, molt poca sal i pebre.
3. Tallem el formatge a talls molt fins. A foc lent, afegim el formatge al puré de patates obtingut.
Notícies relacionades4. Durant almenys 15 minuts, s'ha de batre la massa amb una cullera de fusta gran, formant vuits, i aixecant-ho fins a obtenir una textura llisa, espessa i elàstica.
FINALITZACIÓ I PRESENTACIÓ
1. Ho servim a cada plat formant una cinta a l'aixecar-ho amb l'espàtula i ho tallem amb estisores.
- Predicció La calor s’intensifica a partir de dilluns i algunes zones de Catalunya arribaran als 40 graus
- HANDBOL Els àrbitres expulsen el Barça de la lluita per la seva 13a Champions
- Infraestructura 45 anys esperant el pont del Baricentro
- Metamorfosi demogràfica Un terç de l’Eixample és estranger
- Barcelonejant La nit que Basté va robar una corbata
- Com evitar les trucades ‘spam’ Ni respondre ni bloquejar el número: això és el que has de fer per acabar amb les trucades ‘spam’ per sempre
- Pogacar triomfa en el Dauphiné davant Vingegaard
- Russell s’imposa en el caos de McLaren al Canadà
- La lliçó del compromès Leo Messi
- Un PSG insaciable esclafa l’Atlètic