La recepta de la meva vida
L''aligot'
INGREDIENTS
- 300 grams de formatge Tomme d'Alvèrnia
- 500 grams de patates farinoses
- 50 grams de mantega
- 20 centilitres de crème fraîche
- 1 ou
- 1 gra d'all
- Sal i pebre
PREPARACIÓ
1. Coem les patates pelades de 25 a 30 minuts en un recipient amb aigua. Les escorrem.
2. Les reduïm com un puré i les condimentem amb mantega, crema, all triturat, molt poca sal i pebre.
3. Tallem el formatge a talls molt fins. A foc lent, afegim el formatge al puré de patates obtingut.
Notícies relacionades4. Durant almenys 15 minuts, s'ha de batre la massa amb una cullera de fusta gran, formant vuits, i aixecant-ho fins a obtenir una textura llisa, espessa i elàstica.
FINALITZACIÓ I PRESENTACIÓ
1. Ho servim a cada plat formant una cinta a l'aixecar-ho amb l'espàtula i ho tallem amb estisores.
- El laberint català Així estan les enquestes de les eleccions a Catalunya
- Procés a Tailàndia La pena de mort s’allunya del cas Daniel Sancho
- Terratrèmol hores abans de l’inici de la campanya catalana Sánchez anul·la la seva agenda i es planteja renunciar després de la investigació a la seva dona
- BCN expandirà el bus a demanda durant els pròxims tres anys
- A tot Espanya Sanitat no pot cobrir 473 destinacions per a MIR
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- Hisenda ¿Què és l’IRPF i quins són els trams de la renda el 2021?
- El laberint català Així estan les enquestes de les eleccions a Catalunya
- ‘Fairy ballroom’ Música, fantasia, dansa i burlesque
- LA FESTA DE LES LLETRES Gener i Castillo, els més venuts de Sant Jordi (per ara)