Publicats el 2022

Els 10 articles de ‘Cata Mayor’ més ben valorats pels lectors

  • El ‘top 10’ de les peces que més interès han despertat mescla cròniques de restaurants, llistes de recomanacions gastronòmiques i alguna sorpresa. Aquí el tens

Els 10 articles de ‘Cata Mayor’ més ben valorats pels lectors
3
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

Durant el 2022 que hem deixat enrere hem escrit desenes i desenes d’articles. I alguns han despertat un enorme interès en els lectors de ‘Cata Mayor’ fins al punt de convertir-los en els més ben valorats (es tenen en compte paràmetres com ara el nombre de visites, el temps de lectura...).

Com que han agradat molt, i nosaltres som de repetir quan ens agrada un plat, aquí tens els 10 articles de ‘Cata Mayor’ més ben valorats del 2022.

1. La crònica d’un nou restaurant: Teatro

Els germans Iglesias reprenen l’emblemàtic local que va acollir el Tickets amb estrena de plats i alguns coneguts ‘hits’ al Teatro, que curiosament ha guanyat la distinció de millor restaurant obert el 2022 segons els lectors de ‘Cata Mayor’. La crònica es titula Del Tickets al Teatro: la tapa d’altura torna al Paral·lel.


2. Un panettone campió d’Espanya

Aquest 2022, el clàssic amb fruita confitada de Panes Creativos ha aconseguit un guardó impulsor: el millor panettone d’Espanya. El forner Daniel Jordà, que ven el dolç també a l’estiu, tenia previst enfornar al desembre entre 6.000 i 8.000 peces. «No puc fer estridències. Perquè el barri potser no en té necessitat», explica amb honestedat. L’article és: El millor panettone d’Espanya és veí de la Meridiana.


3. Les dures declaracions d’un dietista-nutricionista

Julio Basulto carrega en el llibre ‘Come mierda’ contra el poder del màrqueting per vendre’ns productes porqueria i rebat idees com que l’esmorzar sigui l’àpat més important del dia. El titular de l’entrevista que li vam fer va ser: «Els nens mengen merda i provocarà que visquin menys que els seus pares».


4. Els restaurants que més li agraden a David Muñoz

El xef de Diverxo escull des dels locals on celebra l’aniversari fins a l’inesperat restaurant del barri on es va criar. Els revela en aquest post: Els 5 restaurants preferits de David Muñoz.


5. On es poden menjar truites de patata boníssimes

Miguel Puchol, de Mantequerías Pirenaicas, famós per fer una de les millors truites de patata de Barcelona, recomana aquests cinc temples. Els tens aquí: 5 truites de patata per agenollar-se.


6. Una selecció de les millors patates fregides de bossa

Amb motiu, el 20 d’agost, del Dia Internacional de les Patates Fregides, vam escollir de nord a sud uns quants exemples meravellosos del fet que, el fregit, de vegades, sí que és bonic. I ho demostrem amb una interessant selecció titulada Patates fregides de bossa: aquestes són les 7 millors d’Espanya.


7. ¿On podem dinar o sopar el cap de setmana? Aquí

Si encara no has decidit on anar a dinar o a sopar, aquí suggerim tres adreces on disfrutaràs d’una gran taula: 3 bons restaurants de Barcelona per al cap de setmana.


8. Set bons restaurants de Sants

El popular barri barceloní té motius de sobres per ser considerat un dels més desitjables (gastronòmicament parlant) de la ciutat. Aquí en tens 7 raons: 7 bons restaurants de Sants que hauries de tenir al radar.


9. La nova-vella vida de la cocteleria Boadas

Notícies relacionades

Els amos de Sips, tercera millor cocteleria del món segons la llista de The 50 Best Bars de 2022, han adquirit el veterà establiment de Barcelona fundat el 1933. Aquí ho expliquem: La cocteleria Boadas canvia de mans (tot i que no d’estil).


10. Mapa interactiu amb bons restaurants

Repassem els establiments que hem visitat en els últims mesos i que val la pena conèixer. Pots consultar la ubicació de cada local al mapa interactiu que trobaràs en aquest article: 60 restaurants de Barcelona que no et pots perdre.