
Rectangle amb premi
Aquest és el millor torró de crema cremada d’Espanya
Una pastisseria de Barcelona ha aconseguit el guardó, competint contra més de 50 candidats.

La pastisseria barcelonina La Colmena, amb Toni Roig al capdavant, ha guanyat el premi al ‘Millor torrò artesà de crema cremada de l’Estat’, organitzat pel Gremi de Pastisseria de Barcelona .
Al concurs s’han presentat 52 participants. Els candidats han entregat quatre taulers de torró artesà de crema cremada (en format rectangular) elaborats en la seva totalitat amb ametlla, rovell d’ou, lactis (opcional), sucres i aromatitzants i cremats per una o diverses cares.
La Colmena (plaça de l’Àngel, 12) és una de les pastisseries més antigues de Barcelona amb més d’un segle d’existència: el nom original va ser el de Ca l’Abella. El 1868, la família Costa va adquirir el negoci i el 1927 el van comprar els germans Josep i Francesc Roig. Toni Roig, besnet de Francesc, és l’actual responsable.
- ‘El meu planeta em necessita’ Estem fartes de les ‘totebags’
- Investigació judicial Saül Gordillo admet davant el jutge tocaments «consentits» a una periodista
- Tensió als EUA Cinc policies de Memphis acusats d’homicidi per la letal pallissa a un home negre en una parada de trànsit
- Al passeig de Gràcia Un particular paga la xifra rècord de més de 40 milions per l’àtic més desitjat de Barcelona
- Negociacions encallades Veïns de l’Eixample temen una allau de peticions per obrir bars i botigues: «Destrossaria els nostres barris»
- Aus marines Troben un centenar de frarets morts a les costes del nord de Tenerife
- Bàsquet Eurolliga de bàsquet El Madrid sotmet el Barça en la pròrroga
- L’espiral de la llibreta | Article d’Olga Merino Gira el món, gira a l’espai infinit
- Troballa Troben una mòmia recoberta de pa d’or en un pou a Egipte
- Atac a Algesires Marlaska confirma que el detingut va actuar sol i no era a cap radar per radicalització