Albert Adrià i homenatge a la Llotja de Palamós a l’Hostal de La Gavina de s’Agaró
Un festival de gambes vermelles de Palamós, ostres, cranc reial, espardenyes, escamarlans i musclos. Aquestes i altres joies del mar componien el menú elaborat per Albert Adrià i Romain Fornell en una proposta presentada al restaurant Garbí de l’Hostal de La Gavina de s’Agaró. Tal desplegament gastronòmic que va delectar els comensals va tenir com a punt de partida rendir homenatge a la llotja de peix i marisc de Palamós, de la qual els dos xefs van quedar impressionats l’estiu passat després de fer-hi una visita.
Des de l’any 2017, l’Hostal de La Gavina, que és propietat de la família Ensesa, organitza durant la temporada estival diferents jornades gastronòmiques. Per l’hotel hi han passat cuiners com Michel Sarran (dues estrelles Michelin pel restaurant que porta el seu nom a Tolosa), Nandu Jubany i David Romero, Rafa Peña i Paolo Casagrande.
-
- Salut pública Els metges avisen de l’expansió de la tinya entre els joves
- Al metatars Què és el neuroma de Morton, la malaltia que pateix Letizia: símptomes i causes
- MEDI AMBIENT La Guàrdia Civil ratifica que les dades de la incineradora del Besòs són "incoherents"
- El Madrid sobreviu a una tortura
- Menús del dia Menja per menys de 9 euros a Barcelona
- Resultats Bankinter va guanyar 201 milions d’euros fins al març, un 9% més
- Morositat Les pimes volen accelerar la normativa europea contra la morositat
- Sector financer El Banc d’Espanya no suavitzarà la concessió de crèdit "en cap cas"
- Frau fiscal La Hisenda catalana fa aflorar 12 milions per 27 canvis ficticis de domicili