Albert Adrià i homenatge a la Llotja de Palamós a l’Hostal de La Gavina de s’Agaró

Un festival de gambes vermelles de Palamós, ostres, cranc reial, espardenyes, escamarlans i musclos. Aquestes i altres joies del mar componien el menú elaborat per Albert Adrià i Romain Fornell en una proposta presentada al restaurant Garbí de l’Hostal de La Gavina de s’Agaró. Tal desplegament gastronòmic que va delectar els comensals va tenir com a punt de partida rendir homenatge a la llotja de peix i marisc de Palamós, de la qual els dos xefs van quedar impressionats l’estiu passat després de fer-hi una visita.
Des de l’any 2017, l’Hostal de La Gavina, que és propietat de la família Ensesa, organitza durant la temporada estival diferents jornades gastronòmiques. Per l’hotel hi han passat cuiners com Michel Sarran (dues estrelles Michelin pel restaurant que porta el seu nom a Tolosa), Nandu Jubany i David Romero, Rafa Peña i Paolo Casagrande.
- CAS SANTOS CERDÁN-ÁBALOS Koldo García després de conèixer l’informe de l’UCO sobre Santos Cerdán: «Acaba de començar»
- Tensió als Estats Units "Motivació política" en l’assassinat d’una congressista i el marit
- Metamorfosi demogràfica Un terç de l’Eixample és estranger
- Tensió als Estats Units Els EUA surten al carrer de forma multitudinària en protesta per Trump
- Tempesta judicial i política La caiguda de Cerdán impulsa en el PSOE avançar les generals
- Defunció Mor als 63 anys l’empresari Miquel Suqué, del Grup Peralada
- Acte del PP Feijóo demanarà la compareixença de Sánchez al Congrés perquè es «retratin» els seus aliats: «Si el segueixen recolzant, seran els seus encobridors»
- L’hora més crítica Sánchez acudirà dimecres a la sessió de control al Congrés per respondre per l’escàndol de Santos Cerdán
- Les gravacions del cas Koldo Koldo García va oferir al cap de la Policia Nacional avions d’Air Europa per deportar migrants magribins durant la covid
- Augmenten les probabilitats que un asteroide impacti contra la Lluna el 2032