Turisme gastronòmic
El Celler de Can Roca podria reobrir portes al juny
La reobertura d'estarà condicionada que es permetin els desplaçaments interns i entre països europeus

fcasals42371514 mia20 west hollywood ee uu 02 03 2018 el chef espa ol181004102701 /
El Celler de Can Roca, amb tres estrelles Michelín, i els altres restaurants de la família Roca podrien reobrir el pròxim mes de juny, tot i que això estarà condicionat que es permetin els desplaçaments a Espanya i entre països europeus, ha anunciat aquest dissabte el cuiner Joan Roca.
En una entrevista a RAC 1, el xef ha assegurat que el seu propòsit és que el Celler pugui «tornar de la mateixa manera», tot i que respectant les mesures de seguretat, per continuar oferint els seus clients «una experiència gastronòmica».
«Hem estat observant què fan els nostres col·legues de la resta d’Europa: la Noma de Dinamarca reobre com a bar de vins i hamburgueses i l’Osteria Francescana de Mòdena també reobre. Però nosaltres volem oferir allò que el client espera trobar», ha afegit Roca.
Notícies relacionadesEl cuiner treballa amb la previsió de poder obrir a principis de juny els restaurants de la família, Can Roca i Mas Marroch, i el Celler «una mica més endavant».
El xef admet que el Celler és «un restaurant peculiar perquè es nodreix de turisme gastronòmic que ve de fora», per la qual cosa la seva obertura estarà condicionada a la «data en què la gent es pugui moure per Espanya i al fet que aviat es pugui obrir la frontera amb França, Itàlia i Alemanya».
- Predicció La calor s’intensifica a partir de dilluns i algunes zones de Catalunya arribaran als 40 graus
- Metamorfosi demogràfica Un terç de l’Eixample és estranger
- HANDBOL Els àrbitres expulsen el Barça de la lluita per la seva 13a Champions
- Defunció Mor als 63 anys l’empresari Miquel Suqué, del Grup Peralada
- Infraestructura 45 anys esperant el pont del Baricentro