Castelldefels projectarà una pantalla gegant per veure la final del Mundial de futbol femení
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Castelldefels (Baix Llobregat) tindrà aquest diumenge 20 d’agost una pantalla gegant al carrer Arcadi Balaguer (al costat de l’Edifici de la República i la casa consistorial) on la ciutadania podrà seguir en directe la final del Mundial de futbol femení i que enfrontarà les seleccions d’Espanya i Anglaterra.

El partit, que es disputa a l’ACOR Stadium de Sidney, començarà a les 12 hores i suposarà el punt final d’un Mundial que s’ha estat disputant a Austràlia i Nova Zelanda i que tindrà una campiona inèdita fins ara.

El dispositiu organitzat per l’Ajuntament de Castelldefels comptarà amb una pantalla de 3,20 x 1,92 metres, animació, i altres elements que «permetran disfrutar a la ciutadania d’una cita esportiva històrica en un ambient festiu», assenyala el consistori.

Horari de les activitats

D’aquesta manera, l’ajuntament ha organitzat la ‘Festa del futbol femení de Castelldefels’ de 10.30 h a 12 h per escalfar motors abans del partit, un esdeveniment que tindrà DJ, animació i altres activitats.

Notícies relacionades

A partir de les 12 h (i fins que acabi el partit) es farà la retransmissió de la final del mundial de futbol femení a la pantalla gegant.

Llegeix totes les notícies de Castelldefels a EL PERIÓDICO Castelldefels