Accident

Una persecució a gran velocitat per Castelldefels acaba amb dues persones en estat greu

Cinc persones van acabar detingudes després de fugir de la Policia Local i xocar amb un altre vehicle

Una persecució a gran velocitat per Castelldefels acaba amb dues persones en estat greu

Policía Local de Castelldefels

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Cinc persones han acabat detingudes aquesta matinada a Castelldefels (Baix Llobregat) després de fugir de la Policia Local i impactar amb un altre vehicle en el qual hi havia una parella, un home i una dona, que va acabar en estat greu.

Segons expliquen fonts municipals a aquest diari, els arrestats es trobaven a la zona de Ca n’Aimeric, a prop de la sortida a l’autopista, accelerant i sense fer una conducció «normal».

Va ser llavors quan es va acostar una patrulla de la Policia Local de Castelldefels, però, al donar-los l’alto, el turisme va fugir i es va iniciar una persecució a gran velocitat pels carrers de la zona de la platja del municipi.

En aquest transcurs, el vehicle fugit va impactar de ple amb el cotxe de la parella, que va acabar ingressada a l’hospital amb un estat greu.

L’accident es va produir a la una de la matinada al passeig de la Marina i des del consistori de Castelldefels expliquen que va ocasionar també nombrosos danys materials a vehicles que es trobaven estacionats i al mobiliari urbà.

Notícies relacionades

Així, des de l’Ajuntament de Castelldefels diu que «es posa a disposició de la família dels veïns ferits i lamenta l’ocorregut».

Llegeix totes les notícies de Castelldefels a EL PERIÓDICO Castelldefels