Les propietats aprimadores del cafè verd

Les càpsules Súveo Caféverde de Salvat són una solució per perdre els quilos de més o simplement mantenir el pes a ratlla

mroca29404740 mas periodico hoja de cafe160304171550

mroca29404740 mas periodico hoja de cafe160304171550

1
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

El cafè verd, al no passar pel procés de torrat, manté totes les seves propietats i principis actius, com els antioxidants, entre ells l'àcid clorogènic.

Segons els últims estudis, l'àcid clorogènic d'aquest tipus de cafè té múltiples beneficis en la salut per a les malalties del cor i la diabetis, i a més afavoreix la pèrdua de pes. Per això, els grans de cafè sense torrar han resultat ser una autèntica font de beneficis per a l'organisme.

Les càpsules Súveo Caféverde de Salvat seran la solució ràpida i eficaç per perdre els quilos de més o simplement mantenir el pes a ratlla. La seva fórmula 100% natural conté exclusivament extracte de cafè verd, amb qualitats aprimadores, ja que permet perdre fins a 8 quilos en 12 setmanes. Basant-se en les conclusions de recents investigacions clíniques, s'atribueix la capacitat aprimadora del cafè verd a l'efecte inhibidor del metabolisme hepàtic dels carbohidrats que presenta l'àcid clorogènic, el seu principal principi actiu.

REDUIR LES QUILOCALORIES

Notícies relacionades

D'aquesta manera, el cafè verd contribueix a reduir la quantitat de quilocalories que arriben a l'organisme en forma de sucres. A més, interfereix en la formació de greix (lipogènesi) i contribueix a evitar que s'acumuli. Un efecte modulador dels pèptids gàstrics (YY) que estimulen la gana es troba també entre les propietats que diversos estudis atorguen a aquesta substància.

Súveo Caféverde de Salvat amb àcid clorogènic és el complement ideal per perdre pes i eliminar greix. Gràcies a l'extracte de cafè verd ric en àcid clorogènic. A més, és un producte natural dirigit a persones que es volen aprimar. És un suplement dietètic compost de gra de cafè natural sense torrar. Té moltes qualitats beneficioses i està compost de diferents substàncies saludables. Algunes de destacables són l'àcid clorogènic, el magnesi, el calci, el potassi, els antioxidants i la cafeïna.