La Feria de Abril afirma ser aliena al tiroteig mortal al Besòs

La Feria de Abril afirma ser aliena al tiroteig mortal al Besòs

Jordi Otix

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’organització de la Feria de Abril va afirmar en un comunicat que "és aliena al luctuós succés" que hi va haver dissabte a la tarda a Barcelona, en el que un home va morir al ser tirotejat, segons informa Efe.

Sobre dos quarts de sis de la tarda de dissabte va tenir lloc un tiroteig al carrer Llull, al barri del Besòs, prop d’una de les sortides del metro Maresme Fòrum, una zona molt pròxima al principal accés al recinte on se celebra la Feria de Abril. En el succés va morir un home d’uns 30 anys.

Notícies relacionades

La Federació d’Entitats Culturals Andaluses a Catalunya (FECAC), organitzadora de la Fira, assenyala en un comunicat que aquest succés és "aliè" a l’esdeveniment i que "la proximitat del lloc dels fets a la Feria no pot criminalitzar un esdeveniment que ha congregat, fins ara, centenars de milers de persones amb un comportament d’absolut civisme, convivència i absència de violència".

"L’organització vetlla, amb un esforç extraordinari en matèria de seguretat i control d’accessos, per garantir la celebració de la Feria de Abril amb absoluta normalitat", acaba la nota.