Una nit com les de l’Up&Down

La festa pels 50 anys de professió d’Alberto Cerdán en un saló de l’estilista de la zona alta va comptar amb música, desfilades, copes, ballarugues i molta gent guapa acompanyant-lo.

Una nit com les de l’Up&Down

Joan Vehils

3
Es llegeix en minuts
Joan Vehils

Ni a la sala de festes Up&Down dels bons temps hi havia millor ambient que dijous passat en la celebració dels 50 anys de professió i passió per la bellesa d’Alberto Cerdán. Va ser al saló que l’estilista té al carrer de Johann Sebastian Bach, a la zona alta. Música, desfilades, copes, ballarugues, paraules de Cerdán i molta gent guapa van acompanyar un estimat i emocionat Alberto.

Per les mans de Cerdán han passat estrelles com Claudia Schiffer o la reina Noor de Jordània i en la seva celebració no van faltar algunes de les fidels clientes i molts dels amics. De Madrid van arribar l’actriu i periodista Cayetana Guillén Cuervo, Olivia de Borbó, el cantant Juan Peña i la periodista Chelo García Cortés. De Barcelona vam veure l’actriu Anna Senan, la presentadora i reportera Ares Teixidó, la cantant Gisela Lladó, l’empresari Jaime Alguersuari i les periodistes Ruth Jiménez y Danae Boronat, actual presentadora al costat de David Fernández del programa L’altaveu de TVE. No van passar desapercebudes les influencers Ariadna Tapia i Sara Domenech i alguns empresaris de la ciutat que van acompanyar les seves elegants dones.

Va dir Alberto Cerdán que el seu secret ha sigut la fidelitat dels seus equips i de les clientes i que, en algunes ocasions, la dona és més fidel al seu perruquer que al seu propi marit. O sigui, com els homes amb el seu equip de futbol... En definitiva, que va ser una festassa de les grans amb overbooking inclòs. Cerdán va celebrar amb magnificència els 50 anys de professional, tot i que sembli que en tingui 50 d’edat. I tot el que organitza Yolanda Llamazares és un èxit. Doncs això, ¡que torni l’Up&Down!

Amb Sánchez Llibre

El cap de l’oposició, Alberto Núñez Feijóo, no va voler perdre’s la taula rodona que Foment del Treball va celebrar a Madrid sobre el futur del turisme a les ciutats portugueses i espanyoles. Feijóo tenia reunió amb els homes del PP gairebé a la mateixa hora, però va voler ser-hi present i visualitzar que els 15 escons que ha aconseguit al Parlament es faran notar. L’acte va ser una demostració que el poder de convocatòria de Josep Sánchez Llibre va molt més enllà de Barcelona i el seu entorn. Per això va inaugurar la jornada el ministre d’Indústria, Jordi Hereu. Des de l’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, a l’alcalde de Màlaga, Francisco de la Torre Prados. Dos homes molt diferents, però carismàtics entre els seus votants. Això sí, Hereu, com Sánchez Llibre, sap moure’s en tota mena d’ambients.

En el seu discurs Sánchez Llibre va destacar que des de Foment proclamen la Catalunya del sí i va reclamar un Govern fort, solvent i amb un projecte clar, capaç de liderar la política econòmica a Espanya i de projectar Catalunya a escala mundial. Va excusar la seva presència a l’acte en l’últim minut el CEO de CriteriaCaixa, Ángel Simón, que probablement devia estar tancant la presa de les regnes de Colonial.

De Portugal van arribar el president de la Cambra Municipal de Cascais i de Porto i també van mostrar la seva bona sintonia amb els membres de Foment i amb el president de Turisme de Barcelona, Jordi Clos. Va tancar l’acte Núñez Feijóo amb un missatge d’optimisme, afirmant que Espanya pot ser un dels millors països per invertir.

Notícies relacionades

Homenatge a Núria Feliu

Un apunt final per a l’estimada Núria Feliu. Una artista que tenia amics per tot arreu. Cantants, empresaris, artistes, periodistes i gent normal. La prova més clara va quedar plasmada dimecres passat en l’homenatge que es va celebrar al Palau de la Música. Tenia també amics independentistes, de la dreta i de l’esquerra, i no hi va faltar cap d’ells. Joan Manel Serrat va emocionar amb la interpretació de Sota un cirerer florit amb Ricardo Miralles al piano; Els Catarres van cantar la seva versió d’El vestir d’en Pasqual, i Joan Fortuny va entonar El cant de la senyera. I així, un per un, van anar desfilant per l’escenari des de Cris Juanico fins a Marina Rossell passant per Carme Canela i Mireia Feliu. Una nit molt emotiva que va acabar amb uns improvisats aplaudiments per a Jordi Pujol , que va presenciar l’homenatge des d’un discret segon pla.