SUCCESSOS

Un home mor en un tiroteig al costat de l’estació de metro Maresme-Fòrum

Els trets es van produir a plena llum del dia entre Llull i Rambla Prim, als voltants del recinte on se celebra la Fira d’Abril.

Un home mor en un tiroteig al costat de l’estació de metro Maresme-Fòrum

/ EPC

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una persona va morir ahir per un tiroteig al districte de Sant Martí de Barcelona. El succés va tenir lloc sobre les 17.30 de la tarda, als voltants del recinte on s’està celebrant la Fira d’Abril de Barcelona. Els trets es van produir en la confluència dels carrers Llull i Rambla Prim, a prop de la parada de metro Maresme-Fòrum, de la L4, que aquests dies presenta una gran afluència de transeünts. La Fira d’Abril se celebra a només deu minuts a peu del metro.

Sospitós a la fuga

La víctima encara estava viva quan van arribar al lloc dels fets els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que però no van poder fer res per salvar-li la vida.

Notícies relacionades

Segons assenyalen diverses fonts, el presumpte autor dels trets es va escapar en direcció al Besòs i la polícia va iniciar la seva recerca i captura.

Al lloc del succés van acudir una vintena d’efectius dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana, que van obrir una investigació i van interrogar alguns veïns per recollir-ne informació. La policia científica també es va presentar al lloc dels fets a la recerca de proves per aclarir el mòbil i la forma en què es va produir la mort, que encara es desconeixien al tancament d’aquesta edició.