Lloguer de vivendes

Aquesta és la localitat amb més demanda de pisos (és al costat de Barcelona)

  • Obres a la Ronda Litoral de Barcelona: talls i afectacions al trànsit

  • Santa Coloma ha contractat 72 aturats de llarga durada per ser serenos en els quatre anys del servei

  • Santa Coloma crea el museu d’art urbà més gran i original del món

Aquesta és la localitat amb més demanda de pisos (és al costat de Barcelona)
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

No és cap sorpresa que els preus de lloguer o compra de vivendes a la capital catalana estan totalment desbordats des de ja fa més de tres anys. Així doncs, cada vegada més persones busquen altres alternatives fora de la ciutat amb la intenció de trobar una llar en condicions per un preu raonable.

A l’últim informe que ha publicat l’empresa Idealista, la localitat més demanada per viure no és, ni de lluny, la capital catalana. De manera sorprenent per a molts, Santa Coloma de Gramenet és el lloc més demanat per buscar domicili de lloguer.

Santa Coloma es troba a menys de mitja hora amb cotxe de la ciutat de Barcelona i està molt ben connectada amb transport públic. Per aquesta raó, és la localitat més sol·licitada, amb un preu mitjà de vivenda de 12,3 euros per metre quadrat. 

Ciutats més demanades

Notícies relacionades

Segons Idealista, el ‘top’ cinc en el rànquing de les ciutats espanyoles el lideren Madrid, València, Màlaga, Palma de Mallorca i Alacant. Barcelona no entra dins d’aquesta llista, ja que el preu del lloguer per metre quadrat és d’aproximadament 19,4 euros.

Les petites localitats triomfen

En la classificació nacional, Santa Coloma de Gramenet es troba en sisena posició, i la segueixen altres localitats de la província de Barcelona com Cornellà de Llobregat, Montcada i Reixac, l’Hospitalet de Llobregat i Badalona.

Temes:

Barcelona Pisos