Operacions exprés

El 26% de pisos anunciats a Barcelona al desembre es van vendre en menys d’una setmana, segons Idealista

Un altre 25% feia només entre set dies i un mes que estava al mercat immobiliari

El 26% de pisos anunciats a Barcelona al desembre es van vendre en menys d’una setmana, segons Idealista

Ricard Cugat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El 26% de les vivendes de Barcelona anunciades al desembre al portal immobiliari Idealista es van vendre en menys d’una setmana, segons han anunciat aquest dimecres. Un altre 25% de les que van sortir del mercat fa entre una setmana i un mes que estan en venda, mentre que un 21% ho estan des de fa entre un i tres mesos.

Un 23% fa entre tres mesos i un any que estan en venda i només un 6% superen aquell temps.

Resta de Catalunya

A la resta de capitals catalanes, les vendes «exprés» en menys d’una setmana van arribar al 29% de les vivendes al mercat a Tarragona; al 27% a Lleida i al 24% a Girona.

Per províncies, a la de Barcelona, el 23% de les vivendes es van vendre en menys d’una setmana, percentatge que va arribar al 26% a Lleida, al 20% a Tarragona i al 17% a Girona.

Notícies relacionades

Per contra, el 12% de les vivendes en venda a la ciutat de Girona van trigar més d’un any a trobar comprador, mentre que a Lleida van ser el 23% i a Tarragona, l’11%.

A la província de Barcelona, les vivendes que van trigar més d’un any a transaccionar-se van ser el 9%; a Girona van ser el 19%; a Lleida, el 27% i a Tarragona, el 19%.