Després de les aglomeracions

Barcelona estudia regular l'accés als parcs i no descarta tancar-los si s'omplen

El consistori es planteja establir un dispositiu similar al que es va activar per controlar l'aforament de les platges aquest estiu.

zentauroepp55463393 reunion ciutadella201019081526

zentauroepp55463393 reunion ciutadella201019081526 / Manu Mitru

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Barcelona està estudiant regular l’accés als parcs i jardins de la ciutat i no descarta tancar-los si s’omplen, després de les concentracions de persones que s’han produït en aquests espais des que es va decretar el tancament de bars i restaurants

En una entrevista de Betevé aquest dilluns, el tinent d’alcalde de Seguretat, Albert Batlle, va explicar que és una qüestió que aniran avaluant «en funció de les realitats que es vagin produint» i que caldrà debatre-ho abans amb el Procicat.

Notícies relacionades

«Si arribat el cas s’ha de tancar algun parc, per descomptat que ho farem», va remarcar Batlle, que va apuntar que es planteja establir un dispositiu similar al que es va activar per controlar l’aforament de les platges aquest estiu.

En els últims dies, des que es va decretar el tancament de bars i restaurants, no ha sigut rara la imatge de grups de persones sense mascareta en parcs com la Ciutadella o el Poble Nou, una cosa que preocupa les autoritats sanitàries per l’elevat risc de contagi que això suposa.