LA GESTIÓ DE LA SEGONA ONADA

Identificades gairebé 200 persones en 'botellons' a tot Catalunya

Aquest és el balanç de la nit de dissabte a diumenge malgrat les restriccions, la mala evolució del coronavirus i a les portes d'un toc de queda

54334580 59

54334580 59 / Manu Mitru

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aliens a la segona onada del coronavirus, a les males dades de la malaltia, a les noves restriccions i malgrat que som a les portes d’un toc de queda, almenys 188 persones han participat dissabte a la nit i diumenge de matinada en ‘botellons’ il·legals a Catalunya. Aquesta és la xifra global d’identificacions  fetes pels Mossos d’Esquadra.

D’aquestes, 92 identificacions s’han produït a Sant Quirze del Vallès, segons ha detallat el conseller d’Interior, Miquel Sàmper, que ha demanat responsabilitat ciutadana per evitar aquestes situacions.

Notícies relacionades

Les sancions per aquest tipus d’infracció poden anar fins als 3.000 euros –si són lleus–, fins als 60.000 –si són greus– i fins als 600.000 –si són molt greus.

Sàmper igualment ha lamentat les escenes de pícnics amb grups de més de sis persones i sense mascareta registrades aquest dissabte en parcs públics de Barcelona.