LA RECEPTA
Turbot salvatge al forn

Daniel Tomàs mostra un turbot a la seva parada.
Daniel Tomàs, propietari de la parada de peix El Peixet d'en Daniel del mercat del Clot, explica com es prepara una recepta sana, saborosa i a més a més d'elaboració molt senzilla.
INGREDIENTS (4 persones)
1 turbot salvatge de 1.300 g.
3 cebes
3 patates
Pebre negre
Vi blanc de taula
Sal
Oli
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Netegeu i traieu les tripes al turbot i també les espines laterals, i marqueu-lo amb tres talls. Peleu les patates a trossos laminats i talleu la ceba en juliana. Salpebreu les patates i fregiu-les en oli molt calent sense que s'arribin a coure del tot. Ofegueu la ceba fins que adquireixi un to daurat. Poseu el forn a 180 graus i col·loqueu-hi una safata amb la ceba i les patates. Poseu-hi a sobre el peix amb sal i pebre. A continuació afegiu-hi un got petit de vi blanc de taula i deixeu el turbot que es faci al forn durant 25 minuts.
- Ciència espacial Telescopis de tot el món observen l’arribada d’un gegantí objecte interestel·lar al nostre Sistema Solar
- Investigació en marxa Una desena d’afectats per càncer denuncien la fàbrica de Tenneco a Badalona: «Ho fem pels nostres fills»
- Habitatge turístic Multes de fins a mig milió d’euros per als propietaris d’habitatges que no realitzin aquest tràmit
- Òbit Qui era Diogo Jota, el jugador del Liverpool mort en un accident de trànsit a Zamora
- Servei al límit "¿Per què no surt el meu tren?" Així controla Rodalies les incidències des del seu Centre de Gestió
- Una genial Vicky López gaudeix a la ‘platja de Berna’
- El 50% de les assegurances a Espanya es contracten a través de mediadors
- Espanya ultima l’esborrany de l’estratègia espacial per créixer a la UE
- Un accident de trànsit acaba amb la vida de Diogo Jota
- El Tour es prepara per al duel entre Pogacar i Vingegaard