Xavi i Raphinha, sancionats amb dos partits per Competició

Europa Press

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Comitè de Competició ha anunciat les sancions a Xavi Hernández i Raphinha per les seves expulsions el cap de setmana passat contra el Getafe al Coliseum Alfonso Pérez. Tots dos han sigut castigats amb dos partits, de manera que es perdran les cites amb el Cadis diumenge vinent i la visita al camp del Vila-real.

Notícies relacionades

Segons l’acta del partit Soto Grado, Xavi va ser expulsat per: «Sortir de l’àrea tècnica alçant els braços cap a la zona del meu 4t àrbitre protestant de manera ostensible una de les meves decisions, havent sigut advertit anteriorment pel meu 4t àrbitre. Una vegada expulsat es va quedar al túnel dels vestidors i va haver de ser advertit el delegat de camp per al seu desallotjament».

L’extrem brasiler, per la seva banda, va veure la vermella directa per «agredir un adversari amb el braç amb ús de força excessiva, quan la pilota estava en joc però no en disputa entre tots dos». Competició també l’ha castigat amb dos partits. L’internacional, que va demanar perdó després, va agredir Gastón.